Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2009

ΒΑΣΙΚΟΙ ΣΤΗΝ ΕΝΤΕΚΑΔΑ ΤΗΣΕΘΝΙΚΗΣ ΝΕΩΝ Ο ΚΩΣΤΑ ΤΣΙΤΛΑΚΙΔΗΣ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΟΣΚΑΣ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ

ΤΡΙΤΗ 8 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2009 - ΠΗΓΗ

Εθνική Νέων: Ελλάδα-Εσθονία 1-0 8/9/2009 7:21:39 μμ

Νικηφόρο ήταν το πρώτο φιλικό ματς της Εθνικής Ομάδας Νέων με την αντίστοιχη της Εσθονίας στην πόλη Κουσάλου. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα επικράτησε των Εσθονών 1-0 με γκολ του Καρέλη στο 40ο λεπτό.

Οι νεαροί διεθνείς μας ήταν καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και έφτασαν δίκαια στη νίκη, ενώ απώλεσαν και σημαντικές ευκαιρίες για ακόμη μεγαλύτερο υπέρ τους σκορ. Χαρακτηριστική η μεγάλη διπλή ευκαιρία στο 8ο λεπτό όταν ο Καρέλης με σουτ στην κίνηση έστειλε τη μπάλα πρώτα στο οριζόντιο και μετά στο κάθετο δοκάρι και στη συνέχεια εξ΄ επαφής ο Τσιτλακίδης πλάσαρε αμαρκάριστος άουτ. Οπως και αυτή με τον Φέτση στο 30ο λεπτό, που δεν μπόρεσε από εξαιρετική θέση να νικήσει τον Εσθονό γκολκίπερ.

«Είμαστε ικανοποιημένοι από την προσπάθεια των παιδιών. Ηταν καλή η εμφάνισή τους για πρώτο ματς, δίχως αρκετές προπονήσεις, αλλά και λόγω των πολλών νέων προσώπων που έχουμε στην ομάδα. Βέβαια, πάντα είναι καλά όταν κερδίζεις», δήλωσε στο epo.gr μετά το τέλος του αγώνα ο Ομοσπονδιακός προπονητής Γιώργος Γεωργιάδης.

ΕΛΛΑΔΑ: Ζαρόπουλος- Μπακάκης, Ποτουρίδης, Λαγός, Καραχαλίδης, Κοτσαρίδης, Τσιτλακίδης (75΄ Καραγκούνης), Τόσκας, Καρέλης (88΄ Κουτρουμπής), Φέτσης (70΄ Νηκλιτσιώτης), Κοντοχρήστος (82΄ Βασιλείου).

ΚΡΑΧΤΗΣ (kraxtis-gr.blogspot.com)

Δεν υπάρχουν σχόλια: