Κυριακή 16 Αυγούστου 2009

«Ωρίμασε η ώρα για ανατροπές» Σκληρή γλώσσα Παπανδρέου κατά της κυβέρνησης με αφορμή τη Siemens

ΚΥΡΙΑΚΗ 16 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2009

EurokinissiΟ Γ.Παπανδρέου με τη σύζυγό του, Αντα, και τον γραμματέα του ΠΑΣΟΚ Γ.Ραγκούση στο ναό της Παναγίας της Εκατονταπυλιανής

Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση, την οποία αποκάλεσε κυβέρνηση συγκάλυψης, εξαπέλυσε από την Πάρο, όπου βρέθηκε για τον εορτασμό της Κοίμησης της Θεοτόκου, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου.

Με αφορμή την υπόθεση της Siemens και τα άλλα σκάνδαλα που έχουν έρθει στο φως τον τελευταίο καιρό, ο κ. Παπανδρέου δήλωσε πως ο πολίτης πληγώνεται από απαράδεκτες συμπεριφορές στον πολιτικό βίο της χώρας τα τελευταία χρόνια.

«Πρέπει να γίνουν οι απαραίτητες ανατροπές σε ένα πολιτικό σύστημα που ανέχεται και επιβραβεύει πολλές φορές την αδιαφάνεια, τη διαφθορά και την ατιμωρησία», είπε και τόνισε: «Να τολμήσουμε για μια Πολιτεία, η οποία τηρεί κανόνες, αξίες, μια ευνομούμενη Πολιτεία που σέβεται τον πολίτη».

Πρόσθεσε πως τέτοια φαινόμενα πληγώνουν την αξιοπρέπεια και πλήττουν την εμπιστοσύνη του πολίτη στην Πολιτεία και έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στην αποφασιστικότητα του ΠΑΣΟΚ «να καθαρίσει τον δημόσιο βίο του τόπου, από όλες εκείνες τις υποθέσεις που συγκλόνισαν τον Ελληνικό λαό. Να λάμψει η αλήθεια, να νικήσει το φως και το αίσθημα Δικαιοσύνης».

«Θέλω να διαβεβαιώσω τον Ελληνικό λαό, έξω και πέρα από κάθε κομματική επιλογή, ότι εμείς, και τη βούληση έχουμε και τις αποφάσεις μας έχουμε πάρει. Μπορούμε μαζί να σχεδιάσουμε ένα διαφορετικό μέλλον. Ένα μέλλον ασφάλειας, σιγουριάς, δημιουργικότητας για εμάς και τα παιδιά μας» είπε χαρακτηριστικά.ΠΗΓΗ

ΚΡΑΧΤΗΣ (kraxtis-gr.blogspot.com)

Δεν υπάρχουν σχόλια: