Κυριακή 16 Αυγούστου 2009

Φίδι έκοβε βόλτες σε αυλές σπιτιών

ΚΥΡΙΑΚΗ 16 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2009
http://tsenteminho.blogspot.com/2008/04/blog-post_19.html

Σκηνές πανικού έζησε μια γειτονιά των Τρικάλων, όταν ξαφνικά ένας ηλικιωμένος άνδρας βρέθηκε αντιμέτωπος με ένα μεγάλων διαστάσεων φίδι που... έκοβε βόλτες στην αυλή του σπιτιού του!

Και ενώ οι κάτοικοι της γειτονιάς έκλειναν πόρτες και παράθυρα για να εμποδίσουν τον απρόσκλητο επισκέπτη να μπει στα σπίτια τους, κάποιοι ειδοποίησαν την Πυροσβεστική Υπηρεσία Τρικάλων, άνδρες της οποίας έφτασαν με ένα όχημα στο σημείο και άρχισαν το... σαφάρι για τον εντοπισμό και την περισυλλογή του επικίνδυνου ερπετού.

Μετά από προσπάθειες που κράτησαν 20 λεπτά, οι πυροσβέστες κατάφεραν να περισυλλέξουν ζωντανό το φίδι, που είχε μήκος περίπου 3,5 μέτρα, δέρμα με πολύχρωμες βούλες και είναι βάρους περίπου 60 κιλών.Το τοποθέτησαν σε έναν πάνινο σάκο και το μετέφεραν με ασφάλεια στην υπηρεσία μας, από την οποία το παρέλαβε κλιμάκιο του Δήμου Τρικκαίων.

Όπως αποδείχθηκε, το ερπετό είχε ξεφύγει από το σπίτι του ιδιοκτήτη του ο οποίος βρέθηκε και κλήθηκε να το παραλάβει από το ειδικό κλουβί στο οποίο φυλάσσεται.ΠΗΓΗ

ΚΡΑΧΤΗΣ (kraxtis-gr.blogspot.com)

Δεν υπάρχουν σχόλια: