Κυριακή 16 Αυγούστου 2009

Πυροβόλησαν περιπτερούχο για να τον ληστέψουν


ΚΥΡΙΑΚΗ 16 Αυγούστου 2009,

του Μανώλη Βάϊα

Μπροστά στα μάτια του ανήλικου παιδιού του πυροβολήθηκε εν ψυχρώ ένας 56χρονος ιδιοκτήτης περιπτέρου στο κέντρο του Ηρακλείου, από ένοπλο ληστή ο οποίος του άρπαξε μόλις... 100 ευρώ!

Η πρωτοφανής σε αγριότητα ληστεία έγινε λίγο μετά τις 4.15 χθες τα ξημερώματα στη λεωφόρο 62 Μαρτύρων στο Ηράκλειο, στο περίπτερο που βρίσκεται έξω από τα γραφεία της Ένωσης Ηρακλείου. Ξαφνικά, ένα αυτοκίνητο σταμάτησε μπροστά στο περίπτερο και από μέσα βγήκε ένας άνδρας που φορούσε κράνος και κρατούσε πιστόλι... Με την απειλή του όπλου ζήτησε από τον 56χρονο να του δώσει τις εισπράξεις του περιπτέρου.

Όταν εκείνος έβγαλε να του δώσει 100 ευρώ λέγοντάς του ότι δεν είχε άλλα χρήματα, ο κακοποιός απαίτησε να του δώσει την ταμειακή μηχανή. Εκείνη τη στιγμή ο περιπτεράς προσπάθησε να αντισταθεί με αποτέλεσμα ο ένοπλος να τον πυροβολήσει τρεις φορές μπροστά στα μάτια του έντρομου γιου του, προκαλώντας του δύο διαμπερή τραύματα στα πόδια. Αμέσως μετά ο ληστής μπήκε στο αυτοκίνητο όπου τον περίμενε ο συνεργός του και εξαφανίστηκαν.

Ο τραυματίας μεταφέρθηκε άμεσα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύονου, ενώ η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.ΠΗΓΗ

ΚΡΑΧΤΗΣ (kraxtis-gr.blogspot.com)

Δεν υπάρχουν σχόλια: