Κυριακή 16 Αυγούστου 2009

Μαζικοί αποκλεισμοί για τους Έλληνες αθλητές στο Βερολίνο Δεν τα κατάφεραν Πέρρα και Παπαχρήστου

ΚΥΡΙΑΚΗ 16 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2009

Εκτός τελικού στο τριπλούν γυναικών έμειναν η Αθανασία Πέρρα και η Βούλα Παπαχρήστου, δύο από τις μεγάλες ελπίδες της ελληνικής ποαστολής για διάκριση. Η Βούλα Παπαχρήστου έκανε δύο άλματα στα 13.58, στην πρώτη και τρίτη προσπάθειά της, ενώ το δεύτερο άλμα της ήταν άκυρο. Από την πλευράς της, η Πέρρα έκανε 13.69 στην πρώτη προσπάθεια, αλλά στη συνέχεια έκανε δύο άκυρες στη δεύτερη και τρίτη προσπάθειά της. Καταλαμβάνοντας την 29η και την 25η θέση αντίστοιχα, έμειναν πολύ μακριά από τη 12άδα του τελικού.

Εκτός έμεινε η Πέρρα Εκτός έμεινε η Πέρρα Αποκλείστηκε στα 3 χιλιόμετρα η Κοκκιναρίου

Η Ειρήνη Κοκκιναρίου πραγματοποίησε την καλύτερή της επίδοση το 2009 στα 3.000 μέτρα στιπλ, αλλά αυτός ο χρόνος δεν της έδωσε την πρόκριση για τον τελικό του αγωνίσματος, αφού τερμάτισε 8η στην 1η από τις 3 σειρές των προκριματικών.

20ή μετά την πρώτη μέρα του επτάθλου η Στρατάκη

Μέτρια εμφάνιση στα τρία πρώτα αγωνίσματα του επτάθλου για την Αργυρώ Στρατάκη. Η ελληνίδα πρωταθλήτρια ήταν 16η στη σφαιροβολία, έβδομη στο ύψος και 23η στα 100 μέτρα εμπόδια. Έτσι, μετά το τέλος της πρώτης μέρας είναι στην 20ή θέση.

Εκτός τελικού στη σφύρα ο Παπαδημητρίου

Μακριά από το όριο πρόκρισης των 77.50 έμεινε ο Αλέξανδρος Παπαδημητρίου στον προκριματικό της σφυροβολίας και αποχαιρέτησε νωρίς το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Βερολίνου. Ο 36χρονος Έλληνας πρωταθλητής συμμετείχε στο β' γκρουπ του αγωνίσματος και είχε μόνο μία έγκυρη βολή, στέλνοντας τη σφύρα στα 72.02 μέτρα.

Άτυχη η Κυριακοπούλου

Η Νικόλ Κυριακοπούλου ήταν άτυχη, καθώς παρότι πηδούσε πολύ ψηλά έριχνε τον πήχη στο επί κοντώ. Έτσι, δεν μπόρεσε να περάσει τα 4.30 μέτρα και έμεινε εκτός τελικού.

Χρυσός στο βάδην ο Μπόρχιν

Ο Βαλερί Μπόρχιν κατέκτησε το πρώτο χρυσό μετάλλιο του Παγκοσμίου πρωταθλήματος. Ο Ρώσος Ολυμπιονίκης κατέκτησε την πρώτη θέση στα 20χλμ βάδην τερματίζοντας σε χρόνο 1:18.41. Το ασημένιο μετάλλιο κατέκτησε ο κινέζος Γουάνγκ με 1:19.06, ενώ στο τρίτο σκαλί του βάθρου ανέβηκε ο μεξικανός Σάντσες με 1:19.22.

Σε σπριντ εξελίχθηκαν τα 10χλμ γυναικών

Η Λινέτ Τσεπκβεμόι Μασάι πήρε το χρυσό στα 10 χιλιόμετρα, σε μία κούρσα που κρίθηκε στα τελευταία μέτρα και εξελίχθηκε σε... σπριντ Η Κενυάτισσα δρομέας άφησε πίσω της τις Μελκάμου και Ντεφάρ και με χρόνο 30:51.24 ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου, μόλις 10 εκατοστά του δευτερολέπτου μπροστά από τη δεύτερη.ΠΗΓΗ

ΚΡΑΧΤΗΣ (kraxtis-gr.blogspot.com)

Δεν υπάρχουν σχόλια: