Παρασκευή 28 Αυγούστου 2009

Πριμέρα Ντιβιζιόν καλεί Μάντζιο!

Πριμέρα Ντιβιζιόν καλεί Μάντζιο!

"Goal" 28/8/2009

Του ΚΩΣΤΑ ΜΑΝΩΛΙΟΥΔΑΚΗ

Την προοπτική να αγωνιστεί σε ένα από τα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης, την Πριμέρα Ντιβιζιόν, έχει ο Βαγγέλης Μάντζιος! Ο Ελληνας στράικερ ενημερώθηκε χθες από τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού ότι κατέφθασε επίσημη πρόταση από τη Χερέθ στα γραφεία του συλλόγου για την απόκτησή του με τη μορφή του δανεισμού και οι «πράσινοι» είναι διατεθειμένοι να την αποδεχτούν, προσδοκώντας ότι ο Μάντζιος μπορεί να αντεπεξέλθει στις υψηλές απαιτήσεις του ισπανικού πρωταθλήματος και να αυξήσει εν συνεχεία τις μετοχές του. Εάν δηλαδή ο Μάντζιος καταφέρει να «πιάσει» στην Πριμέρα Ντιβιζιόν να έχει όφελος άμεσα και ο Παναθηναϊκός, αλλά και ο ίδιος ο παίκτης.

Ο Ελληνας επιθετικός ζήτησε προθεσμία μίας ημέρας για να το σκεφτεί με τους ανθρώπους του στενού του περιβάλλοντος και την οικογένειά του και σήμερα αναμένεται να δώσει την οριστική του απάντηση. Κάποιες πληροφορίες ανέφεραν ότι ο πατέρας του παίκτη δεν είναι ιδιαίτερα ζεστός, αλλά είναι κάτι που δύσκολα μπορεί κανείς να ισχυριστεί με σιγουριά, καθώς η Πριμέρα Ντιβιζιόν είναι... Πριμέρα Ντιβιζιόν και ταυτόχρονα το ποδόσφαιρο που παίζεται στην Ισπανία ταιριάζει στο στυλ παιχνιδιού του Μάντζιου.

Επιπλέον, είναι νωπό το παράδειγμα του Τζιόλη που αρνήθηκε την πρόταση της Αταλάντα και έχασε την ευκαιρία να αγωνίζεται ήδη στο Καμπιονάτο, τη στιγμή που έκτοτε δεν έχει προκύψει κάποια άλλη πρόταση και όλες οι ενδείξεις συνηγορούν στο συμπέρασμα ότι θα μείνει στην Παιανία «ανενεργός». Με ό,τι αυτό μπορεί να συνεπάγεται για την εξέλιξη της καριέρας του.

Κατηγορηματικά διαψεύστηκε από τους ιθύνοντες του Παναθηναϊκού η φημολογία περί ανταλλαγής του Μάντζιου με τον Τζιμπούρ.

Τυπικό είναι το θέμα της οριστικής ανακοίνωσης για την παραχώρηση του Μαρσέλο Μάτος στην Κορίνθιανς. Σήμερα προβλέπονται να μπουν τα χρήματα της μεταγραφής του Σόουζα στην τράπεζα και κατόπιν να οριστικοποιηθεί ο δανεισμός του Βραζιλιάνου αμυντικού μέσου.

ΚΡΑΧΤΗΣ (kraxtis-gr.blogspot.com)

Δεν υπάρχουν σχόλια: