Πέμπτη 23 Ιουλίου 2009

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΝΕΩΝ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ ΚΑΙ ΠΡΩΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

ΠΕΜΠΤΗ 23 ΙΟΥΛΙΟΥ 2009

ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ


Την Πέμπτη 23-7-2009 και ώρα 18.30 στα γραφεία του Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση των προπονητών των τμημάτων υποδομής και της ομάδας Νέων του Πιερικού και των αλλαγών δομής και οργάνωσης των τμημάτων αυτών.
ΠΡΩΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΝΕΩΝ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ

Η ομάδα Νέων του Πιερικού ξεκινάει τις υποχρεώσεις της για την περίοδο 2009- 2010 την Παρασκευή 24-07-2009. Η πρώτη συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στις 18.30 στο Α’ ΔΑΚ (βοηθητικά γήπεδα). Νωρίτερα στις 17.30 και στα γραφεία του Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ θα γίνει παρουσίαση των πρώτων μεταγραφικών αποκτημάτων της ομάδας Νέων Μάρκογλου Σταμάτη, Τσιανάκα Χρήστο και Αλεξίου Χρήστο. Την Δευτέρα 27-07-2009 θα πραγματοποιηθούν αιματολογικές και εργομετρικές εξετάσεις, ενώ περί τα τέλη της επόμενης εβδομάδας η ομάδα Νέων θα αναχωρήσει για το Ελατοχώρι Πιερίας όπου και θα πραγματοποιήσει το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας της.
(Δελτίο τύπου από το γραφείο τύπου του ΣΦΚ Πιερικός)
ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΠΑΦΕΣ ΓΙΑ ΔΥΝΑΜΩΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΝΕΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΥΠΟΔΟΜΗΣ

Για πρώτη φορά στην ιστορία του ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΥ έχει συσταθεί επιτροπή μεταγραφών. Η επιτροπή αυτή καθημερινά εργάζεται με σκοπό την ενδυνάμωση των τμημάτων υποδομής και της ομάδος νέων του Πιερικού. Ηδη έχουν υπογράψει στον Πιερικού ο Μάρκογλου, Ο Αλεξίου και ο Τσιανάκας..
Σκοπός της επιτροπής είναι να προσκληθούν και να ενταχθούν στα τμήματος υποδομής, οι καλύτεροι ποπδοσφαιριστές μικρής ηλικίας, έτσι ώστα τα αγωνιστικά τμήματα υποδομής να αποτελούν την εγγύηση ότι η ομάδα νέων του μέλλοντος θα έχει ποιοτικό ρόστερ τα επόμενα τρία χρόνια, με παιδιά που θα προπονούνται απο τους προπονητές της ομάδος του ΠΙεΡΙΚΟΥ.
ΚΡΑΧΤΗΣ (kraxtis-gr.blogspot.com)

Δεν υπάρχουν σχόλια: