Πέμπτη 23 Ιουλίου 2009

ΡΟΤΖΕΡΙΟ Ντε Ζέζους Αμπρέου ανακοίνωσε ο Πιερικός.

ΠΕΜΠΤΗ 23.7.09

Με την απόκτηση του Βραζιλιάνου Ροτζέριο Ντε Ζέζους Αμπρέου ολοκληρώθηκαν ουσιαστικά οι μεταγραφικές κινήσεις της ΠΑΕ Πιερικός. Όπως πρώτο το "katerinisport" σας έγραψε από το μεσημέρι ο λατινοαμερικάνος ποδοσφαιριστής στον οποίον είχαν καταλήξει οι ιθύνοντες των "μελανολεύκων" βρισκόταν στην Κατερίνη για να συζητήσει τις λεπτομέριες συνεργασίας με τον Πιερικό. Πριν από λίγο, στα γραφεία της ΠΑΕ παρουσιάστηκε ο ποδοσφαιριστής ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας ενός έτους.
"Ευχαριστώ όσους βοήθησαν να ολοκληρωθεί η μεταγραφή μου στον Πιερικό. Σκοπός μου είναι να βοηθήσω τη νέα μου ομάδα να ανεβεί στη Super League" ήταν τα πρώτα λόγια του 28χρονου ποδοσφαιριστή (γεννήθηκε 26 Νοεμβρίου 1980). "Όταν ενημερώθηκα για το ενδιαφέρον της ομάδας, επικοινώνησα με τον Ντιόγκο με τον οποίον υπήρξαμε συμπαίκτες στην Πορτουγκιέζα, και έλαβα τις καλύτερες συστάσεις για την Ελλάδα και τον Πιερικό".
Σημαντικό ρόλο στην απόκτηση του Ροτζέριο έπαιξαν, όπως αποκάλυψε ο Χρήστος Τσικούρας, ο εκπρόσωπος του ποδοσφαιριστή Φάμπιο Ρικάρντο Περέιρα καθώς και οι...γνωστοί μας Νέτο Γκουερίνο και Βεριντιάνο Μαρτσέλο. Ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ μάλιστα Νέτο Γκουερίνο που ήταν στην παρουσίαση του Ροτζέριο εκτελώντας παράλληλα και χρέη διερμηνέα, είπε χαρακτηριστικά για το νέο απόκτημα του Πιερικού: "Στοιχηματίζω πάνω στον Ροτζέριο και πιστευω ότι θα βοηθήσει την ομάδα πετυχαίνοντας πολλά τέρματα".
Ο παίκτης προέρχεται από αγωνιστική δράση μιας και ανήκε μέχρι πρότινος στο δυναμικό της Βίλα Νόβα, ομάδας Β' Εθνικής Βραζιλίας με την οποία πρόλαβε να αγωνιστεί μόλις δυο φορές μιας και "έσπασε" το συμβόλαιό του για να έλθει στον Πιερικό. Ο Ροτζέριο ξεκίνησε την καριέρα του από τον Κρουζέιρο του Πόρτο Αλέγκρε το 1998 όπου και αγωνίστηκε μέχρι το 2001. Το 2001 φόρεσε τη φανέλα της Ιντερνασιονάλ (Α' Βραζιλίας) ενώ έπειτα μεταγράφηκε στην ελβετική Τουν (Α' κατηγορία Ελβετίας) όπου κάθησε μέχρι το 2004. Τη σεζόν 2005-06 φόρεσε τη φανέλα της Ιμπιράμα (Β' Βραζιλίας) ενώ από το 2007 μέχρι το Μάρτιο του 2009 ανήκε στο δυναμικό της Πορτουγκιέζα, όπου συνυπήρξε με τον Βραζιλιάνο του Ολυμπιακού, Ντιόγκο. Η Βίλα Νόβα ήταν ο επόμενος "σταθμός" στην καριέρα του Ροτζέριο, πρόλαβε όμως, όπως ειπώθηκε παραπάνω, να αγωνιστεί μόλις σε δυο αγώνες, κόντρα στη Βάσκο Ντα Γκάμα στης 14 Ιουλίου και κόντρα στη Φιγκερένσε στις 17 Ιουλίου.
Ο ύψους 1,83 και βάρους 81 κιλών ποδοσφαιριστής, θα τεθεί άμεσα στη διάθεση του Μάκη Κατσαβάκη.

Οι προπονήσεις των παικτών του Πιερικού υπό τις οδηγίες του Σερραίου κόουτς συνεχίζονται πρωί και απόγευμα και περιλαμβάνουν στοιχεία τακτικής, τεχνικής αλλά και "βιντεοθεραπεία". Το φιλικό παιχνίδι της Κυριακής κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα μάλλον θα διεξαχθεί στο Λιτόχωρο καθώς δεν έχουν ολοκληρωθεί ακόμη τα έργα ανακατασκευής του χλοοτάπητα στο Α' ΔΑΚ Κατερίνης.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΡΟΤΖΕΡΙΟ.


Ο Χρήστος Τσικούρας παρουσιάζει τον Ροτζέριο. Δίπλα του ο Νέτο Γκουερίνο. Στα δεξιά, ο Παναγιώτης Σατσίδης.
Ο Ροτζέριο με τον...κατά συνθήκη μεταφραστή του, Νέτο Γκουερίνο.

Τον Ροτζέριο καλωσορίζει ο Γενικός Διευθυντής, Παναγιώτης Σατσίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: