Πέμπτη 23 Ιουλίου 2009

ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ ΣΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΤΗΣ ΓΡΙΠΗΣ


ΠΕΜΠΤΗ 23 ΙΟΥΛΙΟΥ 2009

Ελλειψη σοβαρού σχεδίου, συντονισμού και σωστής ενημέρωσης των πολιτών καταλογίζει στην κυβέρνηση το ΠΑΣΟΚ στο θέμα της αντιμετώπισης του ιού της νέας γρίπης.Δέν υπάρχει κανένα πρόβλημα λένε στην κυβέρνηση.

Εντωμεταξύ, καθυστέρηση φαίνεται ότι θα υπάρχει για την προμήθεια του εμβολίου, ενώ σύμφωνα με τις; δηλώσεις αρμοδίου στο ΜΕΓΑ σήμερα. υπάρχει και πιθανότητα να κλείσουν σχολεία αναλόγως....

ΚΡΑΧΤΗΣ (kraxtis-gr.blogspot.com)

1 σχόλιο:

socrates είπε...

ΕΙΠΑΝ ΤΟΥ ΜΟΥΡΛΟΥ ΝΑ ΧΕΣ-- ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΚΑΤΣΕ ΚΑΙ ΞΕΚ-ΛΙΑΣΤΗΚΕ.
Φαίνεται ότι κάποιος αμερικάνος επικοινωνιολόγος είπε του Γιωργάκη να γκρινιάζει, να φωνάζει και να κινδυνολογεί ΣΥΝΕΧΩΣ και για ΟΛΑ τα θέματα.
Έτσι θα γίνει και πρωθυπουργός, του είπανε.
Με αφορμή την πιθανή πανδημία της γρίπης, για άλλη μια φορά το κονσερβοποιημένο μυαλό του ξεπέρασε το μέτρο και άρχισε να ζητάει διϋπουργική επιτροπή και σχέδιο (αδυναμία που έχει και αυτό το παιδί σε αυτή τη λέξη).
Δεν βρέθηκε ένας πράσινος χριστιανός να του πεί ότι διϋπουργική υπάρχει από τις 2 Μαίου και ότι όχι μόνο υπάρχει σχέδιο (με εγκεκριμένες προδιαγραφές από την Ε.Ε.) αλλά και ότι έχει πάρει τα εύσημα από τον ΠΟΥ;
Μιλάμε για ξεφτίλα.
Είτε ο Χαζογιώργος πήρε μόνος του την πρωτοβουλία να πετάξει αυτές τις σαχλαμάρες είτε εκεί στο πασόκ επικρατεί το ΑΠΟΛΥΤΟ ΜΠΑΧΑΛΟ.
Με τέτοια οργάνωση θέλουν να πάρουν στα χέρια τους τις τύχες της χώρας;
Με τέτοιες τσαπατσουλιές και ανευθυνότητες μας ζητούν να τους ψηφίσουμε;