Τρίτη 21 Ιουλίου 2009

Γοήτευσε η ορχήστρα νέων του δήμου Δίου στο φεστιβάλ του δήμου Πιερέων Ν. Καβάλας


ΤΡΙΤΗ 20 ΙΟΥΛΙΟΥ 2009

Προσκεκλημένη του δήμου Πιερέων του Ν. Καβάλας ήταν η ορχήστρα νέων του δήμου Δίου την Παρασκευή 17 Ιουλίου, για να συμμετάσχει στο δεκαήμερο Φεστιβάλ της Πιέριας Κοιλάδας.
Η πολυμελής ορχήστρα του δήμου Δίου κατενθουσίασε τους θεατές ερμηνεύοντας τραγούδια Ελλήνων συνθετών (Θεοδωράκη, Χατζηδάκη, Λοΐζο, Πλέσσα, Θαλασσινό) υπό τη διεύθυνση του μαέστρου Νίκου Πατρή.
Τα τραγούδια ερμήνευσαν η Στέλλα Παπαναστάση και ο Αλέξης Ηλιάδης.
Στο τέλος της συναυλίας η δημοτική ορχήστρα του δήμου Δίου έπαιξε δημοτικά τραγούδια με τα οποία χόρεψαν και διασκέδασαν όλοι οι παρευρισκόμενοι. Τα δημοτικά τραγούδια ερμήνευσε ο Γιώργος Κορομηλάς.
Στην συναυλία παρευρέθηκαν ο νομάρχης Καβάλας, οι δήμαρχοι Πιερέων και Δίου, εκπρόσωποι τοπικών φορέων και πλήθος κόσμου.
Ο νομάρχης και ο δήμαρχος μίλησαν με τα πλέον κολακευτικά λόγια για την ορχήστρα των νέων του δήμου Δίου, λέγοντας πως ήταν το καλύτερο μουσικό σχήμα που πέρασε ποτέ από το συγκεκριμένο φεστιβάλ.
Ο δήμαρχος Δίου κ. Γρηγόριος Παπαχρήστος στο χαιρετισμό του ευχαρίστησε το δήμαρχο Πιερέων για την άψογη φιλοξενία και αναφέρθηκε στους ιστορικούς δεσμούς καταγωγής των δυο δήμων και ευχήθηκε τη συνέχιση της συνεργασίας μεταξύ των δυο πλευρών.
Στο τέλος ανταλλάχτηκαν αναμνηστικά δώρα.
ΚΡΑΧΤΗΣ (kraxtis-gr.blogspot.com)


Δεν υπάρχουν σχόλια: