Δευτέρα 29 Ιουνίου 2009

Flash στα Γεγονότα με την Κατερίνα Τσαλού

Δευτέρα 29 Ιουνίου 2009

Ψιλοφθινοπώριασε ή μου φαίνεται. Είπαμε ότι ο καιρός τρελάθηκε αλλά κοντεύουμε να φιλήσουμε τον Ιούλιο και με μπουφανάκι και ομπρελίτσα κυκλοφορούμε.
Η επικαιρότητα είχε ατέλειωτα ευχαριστώ το Σάββατο. Μα τόσα πολλά που από ένα σημείο και μετά θύμιζε βραβεία «Αρίων».
Λες και πήγαμε σε αποχαιρετιστήρια εκδήλωση, σε πάρτυ συνταξιοδοτηθέντα υπαλλήλου σας λέω.
Μα τόσο σλουρπ….δεν έχει ματαγίνει.
Έπαιρναν ο ένας μετά τον άλλο το λόγο και σλουρπ….ατέλειωτο. Περίμεναν και οι αγρότες.
Πάντως ο πρόεδρος του ΕΛΓΑ ήταν κατατοπιστικότατος και ευγενέστατος. Χα,χα. Για να είμαι κι εγώ στο κλίμα του ατέλειωτου σλουρπ.
Προετοιμασίες για το Olympous Party στο δήμο Δίου συνεχίζονται. Η έναρξη του καλοκαιριού νύχτα Παρασκευής στο μαγευτικό βουνό των Θεών.
Με Αλκίνοο Ιωαννίδη, Χαρούλα Αλεξίου και Δήμο Αναστασιάδη το τριήμερο για πολλούς λόγους θα μας μείνει αξέχαστο.
Κάτι καλύτερο έχετε να προτείνετε;
Στην επικαιρότητα και το θέμα του Ανατολικού Ολύμπου όπως είναι φυσικό.
Η αναπλήρωση του δημάρχου δεν έγινε στην έκτακτη συνεδρίαση του Δ.Σ. της Παρασκευής αλλά εκείνο που δεν καταλάβαμε, ήταν γιατί συγκλήθηκε έκτακτο Δ.Σ. από τη στιγμή που η πλειοψηφία δεν είχε σκοπό να πάει.
Δεν είναι υποχρεωτικό βάσει του Κώδικα, σύμφωνα με όσα γνωρίζουμε.
Τουλάχιστον συνεννοηθείτε στα απλά βρε παιδιά. Μην τρώμε και την ταλαιπώρια.
Ο αντιδήμαρχος κ. Αρωνιάδης θα αναλάβει την αναπλήρωση σύμφωνα με όσα γνωρίζουμε και προβλέπονται από τον Κώδικα.
Διαβάστε κι αυτό.
Η τρίτη κατά σειρά πανελλήνια συνάντηση των ανά την Ελλάδα σκαθαριών θα γίνει φέτος στο Δημοτικό κάμπινγκ στο Στόμιο Λάρισας, από Παρασκευή 3 έως Κυριακή 5 Ιουλίου.
Είναι μια εκδήλωση γνωριμίας μεταξύ των κατόχων των λατρεμένων αυτών αυτοκινήτων και όχι μόνο, καθώς προσκεκλημένοι είναι όλοι οι λάτρεις του σκαραβαίου αλλά και του κλασσικού οχήματος γενικότερα.
Πρόκειται για μια μοναδική για τα ελληνικά δεδομένα εκδήλωση στο χώρο του αυτοκινήτου καθώς δεν υπάρχει άλλη παρόμοια τριήμερη συνάντηση, η οποία γίνεται πλέον σιγά – σιγά θεσμός.
Είχαν προηγηθεί οι δύο συναντήσεις στο Πήλιο, στο Χορευτό το 2007 και τον Αϊ-Γιάννη το 2008.
Φέτος σειρά έχουν τα παράλια της Λάρισας. Το πρόγραμμα της συνάντησης είναι γεμάτο, ειδικά το Σάββατο, στα πρότυπα ανάλογων εκδηλώσεων του εξωτερικού και οι διοργανωτές υπόσχονται μια ξεχωριστή μέρα σε όσους έρθουν. Τη συνάντηση συνδιοργανώνουν η «σκαθαροπαρέα» Λάρισας-Τρικάλων, η Λέσχη Σκαραβαίου Βορείου Ελλάδος, η Λέσχη Σκαραβαίων Βόλου και η Ελληνική Λέσχη Κλασικού Αυτοκινήτου, ενώ αναμένονται συμμετοχές από Πελοπόννησο μέχρι Αλεξανδρούπολη.
Οι επισκέπτες της εκδήλωσης θα έχουν την ευκαιρία να θαυμάσουν εκτός από τα θρυλικά σκαθάρια, που θα είναι το καθένα εντελώς ξεχωριστό, και κλασικά αυτοκινούμενα τροχόσπιτα camper πού έχουν γράψει κι αυτά τη δική τους ιστορία, αλλά και πολλά ιστορικά οχήματα φίλων που θα έρθουν στη συνάντηση με τα δικά τους κλασικά citroen 2CV, mini, και άλλα.
Παρόμοιες πολυήμερες εκδηλώσεις, συναντάμε σπάνια στην Ελλάδα, ενώ αντίθετα είναι πολύ συνηθισμένες στο εξωτερικό, όπου βρίσκουν τη θερμή στήριξη των τοπικών παραγόντων αφού προσελκύουν μεγάλο αριθμό επισκεπτών. Ραντεβού λοιπόν στο Στόμιο Λάρισας στις 3,4 & 5 Ιουλίου.
ΚΡΑΧΤΗΣ (kraxtis-gr.blogspot.com)


Δεν υπάρχουν σχόλια: