Δευτέρα 29 Ιουνίου 2009

ΣΕ ΞΕΛΙΞΗ ΤΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΑ ΤΟΥ ΠΑΟ


ΔΕΥΤΕΡΑ 29 ΙΟΥΝΙΟΥ 2009 - ΠΗΓΗ ΕΔΩ!!
Τα σενάρια που αφορούν τον Παναθηναϊκό συνεχίζουν να βγαίνουν το ένα μετά το άλλο και αυτή τη φορά αφορούν τον επιθετικό που προτίθεται να αποκτήσουν οι «πράσινοι».
Σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα, ο Παναθηναϊκός «κοιτάει» ξανά προς Ίντερ μεριά, αυτή τη φορά με στόχο τον Νταβίντ Σουάζο.
Ο επιθετικός από την Ονδούρα φέρεται να είναι σύμφωνα με τους Ιταλούς στο «πράσινο» στόχαστρο, ως εναλλακτική λύση του Χούλιο Κρουζ. Ο Αργεντινός φέρεται να είναι ακόμα στη μεταγραφική λίστα του Παναθηναϊκού, ωστόσο αν δεν προχωρήσει η περίπτωσή του, σύμφωνα με τα σχετικά δημοσιεύματα, το «τριφύλλι» θα κοιτάξει προσεκτικά την περίπτωση του Σουάζο, για να τον αποκτήσει με τη μορφή δανεισμού.
Στο μέτωπο του αμυντικού, άλλο ένα όνομα προστέθηκε στη λίστα και πρόκειται για τον Γκάμπριελ Παλέτα, ο οποίος αγωνίζεται στην Μπόκα Τζούνιορς. Μετά τους Μπιέρσμιρ, Φαν Μπούιτεν, Μαρτσένα και Πουιγκρενιέ ο 23χρονος κεντρικός αμυντικός φέρεται ως ο επόμενος υποψήφιος, αφού έχει «τσεκαριστεί» από τον Χουάν Ραμόν Ρότσα, ο οποίος έχει την καλύτερη άποψη γι’ αυτόν.
Βέβαια, «μείον» για την περίπτωση Παλέτα είναι ο πρόσφατος σοβαρός τραυματισμός του, αφού επανήλθε πριν από δύο μήνες στα γήπεδα, έπειτα από τη ρήξη χιαστών που είχε υποστεί, ενώ μετά την επιστροφή του υπέστη και διάστρεμμα, με αυτούς τους τραυματισμούς να βάζουν... ρίσκο στην ενδεχόμενη μεταγραφή του.
Θετικός ο Φαν Μπούιτεν
Από την πλευρά του, ο Ντάνιελ Βαν Μπούιτεν δήλωσε στην «Sportday» ότι γνωρίζει για το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού: «Γνωρίζω ότι ο Παναθηναϊκός έχει δείξει ενδιαφέρον, αλλά όχι κάτι επίσημο. Η περίπτωση της ελληνικής ομάδας θα με ενδιέφερε. Διεκδικεί τίτλους και παίζει συχνά στο Τσάμπιονς Λιγκ. Είναι μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα και εγώ δεν θα είχα πρόβλημα να παίξω στον Παναθηναϊκό. Αλλά δεν εξαρτάται μόνο από εμένα, αλλά και από την Μπάγερν».
Τέλος, επίσημη πρόταση για τον Σιμάο αναμένεται να φτάσει άμεσα στα γραφεία της ΠΑΕ, με τον μέσο από την Μοζαμβίκη να έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον πολλών ομάδων. Οι «πράσινοι» είναι ανοικτοί στο θέμα της παραχώρησής του, αλλά με το κατάλληλο αντίτιμο, την ώρα που είναι πιθανό να έρθουν προτάσεις και για Μάντζιο, Ίβανσιτς και Κλέιτον..
ΚΡΑΧΤΗΣ (kraxtis-gr.blogspot.com)

Δεν υπάρχουν σχόλια: