Δευτέρα 29 Ιουνίου 2009

Ο ΣΥΜΠΟΛΙΤΗΣ ΜΑΣ Γ.Καμπερίδης, ο εκλεκτός στον Φωκικό Άμφισσας

ΔΕΥΤΕΡΑ 29 ΙΟΥΝΙΟΥ 2009 - ΠΗΓΗ ΕΔΩ!!



Ο Γιώργος Καμπερίδης (φωτό) είναι κι επίσημα ο νέος προπονητής του Φωκικού από το μεσημέρι της Κυριακής, καθώς ανακοινώθηκε η πρόσληψή του από τη διοίκηση της ομάδας της Άμφισσας. "Προσλάβαμε έναν φιλόδοξο προπονητή και θα τον στηρίξουμε με όλες μας τις δυνάμεις" δήλωσε σχετικά ο πρόεδρος του ΤΑΠ Σίμος Παπαδημητρίου. Διαβάστε το θέμα όπως πρώτη το παρουσιάζει η mikriliga.com. (28/6/2009)

Οι δύο πλευρές βρέθηκαν πολύ κοντά το Σάββατο και μόλις μια μέρα μετά ήρθαν σε οριστική συμφωνία, με τη διοίκηση του Φωκικού να ανακοινώνει επισήμως την πρόσληψη του 47χρονου τεχνικού. Ο Καμπερίδης έχει θητεύσει μεταξύ άλλων δύο χρονιές στον Εθνικό Κατερίνης, τον οποίο διατήρησε στη Γ' Εθνική κατηγορία, ενώ ήταν τεχνικός του Πυρσού όταν η ομάδα πήρε την άνοδο στην τρίτη κατηγορία, αλλά και στο ξεκίνημα της προηγούμενης περιόδου.

Ο πρόεδρος του ΤΑΠ Σίμος Παπαδημητρίου σε δηλώσεις του αναφορικά με τη σύναψη συνεργασίας με τον Γιώργο Καμπερίδη επισήμανε: "Προχωρήσαμε στην πρόσληψη ενός φιλόδοξου προπονητή, τον οποίο εμείς θα στηρίξουμε με όλες μας τις δυνάμεις και πιστεύω ότι θα τον αγκαλιάσει όλος ο φίλαθλος κόσμος της Άμφισσας. Στόχος μας είναι μια καλή πορεία στο επόμενο πρωτάθλημα, παίζοντας και πάλι καλό ποδόσφαιρο όπως κάναμε την προηγούμενη σεζόν και φυσικά η παραμονή στην κατηγορία. Ευχόμαστε στον κ. Καμπερίδη καλή επιτυχία και καλή δύναμη".

ΚΡΑΧΤΗΣ (kraxtis-gr.blogspot.com)

Δεν υπάρχουν σχόλια: