Πέμπτη 11 Ιουνίου 2009

Στα προβλήματα της καθημερινότητας στρέφεται το ΠΑΣΟΚ

ΠΕΜΠΤΗ 11 ΙΟΥΝΙΟΥ 2009 - ΠΗΓΗ ΕΔΩ!!

Καταλογίζει στην κυβέρνηση επικοινωνιακή και επιφανειακή προσέγγιση στο πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης

Σηκώνοντας ψηλά στην ατζέντα τα προβλήματα της καθημερινότητας, απαντά το ΠΑΣΟΚ στην προσπάθεια της κυβέρνησης να μετατοπίσει το επίκεντρο της πολιτικής ατζέντας στο ζήτημα της παράνομης μετανάστευσης -επιλογή που η Ιπποκράτους χρεώνει στη διαρροή ψηφοφόρων της Νέας Δημοκρατίας προς το ΛΑΟΣ. «Το ΠΑΣΟΚ θα επαναφέρει στην ατζέντα τα προβλήματα του πολίτη», τόνισε ο Γιώργος Παπανδρέου, μιλώντας στο Πολιτικό Συμβούλιο του κόμματος.

"Μετά από πέντε χρόνια αδράνειας και απαξίωσης των αρμόδιων υπηρεσιών η κυβέρνηση έχει συρθεί στο θέμα αυτό για λόγους επικοινωνίας", τόνισε για τη λαθρομετανάστευση ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, σημείωσε ότι το κυβερνόν κόμμα δεν διαθέτει συγκεκριμένη πολιτική για την αντιμετώπιση της και επεσήμανε τον κίνδυνο καλλιέργειας φόβου και ρηγμάτων στην ελληνική κοινωνία.

"Η Ελλάδα δεν μπορεί να είναι ξέφραγο αμπέλι", τόνισε. "Χρειαζόμαστε μία σοβαρή μεταναστευτική πολιτική που αντιμετωπίζει τη λαθρομετανάστευση, αποκαθιστά το αίσθημα ασφάλειας στους Έλληνες πολίτες και εντάσσει τους νόμιμους μετανάστες στην κοινωνία", πρόσθεσε ο Γ. Παπανδρέου.

Αναφερόμενος στις ευρωεκλογές, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ επανέλαβε ότι πρόκειται για μία σημαντική νίκη για το κόμμα του, πρόκριμα για αυτοδυναμία στις εθνικές εκλογές. "Οι πολίτες κοιτούν προς εμάς", σημείωσε , καλώντας όλα τα στελέχη του κόμματος να επιδείξουν υπευθυνότητα στον αντιπολιτευτικό τους λόγο.

Όσον αφορά στο μήνυμα που έστειλαν οι πολίτες την 7η Ιουνίου, υποστήριξε ότι η κυβέρνηση αδυνατεί να το συλλάβει και να το μεταφράσει σε αλλαγή πολιτικής. Αντιθέτως, υποσχέθηκε ότι το ΠΑΣΟΚ θα ασχοληθεί με τα προβλήματα των πολιτών, τόσο εντός του κοινοβουλίου, όσο και με την παρουσία του στην κοινωνία. Στόχος του ΠΑΣΟΚ είναι να ενώσει τους πολίτες για τις μεγάλες αλλαγές, είπε, επισημαίνοντας την αναγκαιότητα να κερδίσει την εμπιστοσύνη και όσων δεν το επέλεξαν στις ευρωεκλογές.

Ο Γ. Παπανδρέου τάχθηκε για ακόμη μια φορά υπέρ της πρόωρης προσφυγής στις κάλπες, χαρακτηρίζοντας την αναγκαία για τη χώρα εξέλιξη. Εκτίμησε ότι η Νέα Δημοκρατία προχώρησε σε μικροκομματική και επικοινωνιακή διαχείριση της ήττας της. "Δεν πρέπει η δική της κρίση να συμπαρασύρει την χώρα", τόνισε

ΚΡΑΧΤΗΣ (kraxtis-gr.blogspot.com)


Δεν υπάρχουν σχόλια: