Πέμπτη 11 Ιουνίου 2009

Ένας χρόνος Πιερικός Αρχέλαος







Κατερίνη, 11 Ιουνίου 2009

ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ
Σύλλογος Φίλων Καλαθοσφαίρισης - www.pierikos-archelaos.gr
Γραφείο Τύπου
Πληροφορίες: Δημήτρης Σφήκας
Τηλ: 6978 495134
e-mail: dimsfikas@yahoo.gr
Δημοτικού Σταδίου 9,60100 Κατερίνη – τηλ.: 23510 32153


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Μια Ομάδα - Ένα Όραμα - Μια Πόλη Ενωμένη


Ένα χρόνο συμπλήρωσε η ιστορική συνένωση των δύο μπασκετικών συλλόγων της Κατερίνης. Του Πιερικού και του τμήματος μπάσκετ του Αρχελάου. Το 2008 ήταν χρονιά ορόσημο στα αθλητικά δρώμενα της Πιερίας, αφού η δυναμική αποφασιστικότητα και των δύο πλευρών προχώρησε στο εγχείρημα της δημιουργίας ενός μεγάλου συλλόγου.

Και από ότι δείχνουν τα πράγματα ο σκοπός υλοποιείται, αφού εκτός από την ανδρική ομάδα που πέτυχε στην περσινή περίοδο το στόχο της παραμονής στη Β΄ εθνική κατηγορία, εκατοντάδες νέοι και νέες, θωρακισμένοι με πίστη και αγάπη για το άθλημα, συμβάλλουν με τον τρόπο τους στο αθλητικό ήθος, την αγωνιστική πειθαρχία και κύρια, στο ήρεμο κλίμα που υπάρχει στις ομάδες υποδομής. Αξιοσημείωτο είναι και το ενδιαφέρον των γονέων που πλαισιώνουν τις δραστηριότητες του Πιερικού Αρχελάου.
Η εκπλήρωση των υψηλών στόχων που απαιτεί χρόνο, χάρη στη δυναμική συμπαράσταση του φίλαθλου κόσμου της Πιερίας που το αμείωτο και συγκινητικό ενδιαφέρον του για το σύλλογο που εκδηλώνεται πανηγυρικά τις Κυριακές στους αγώνες του πρωταθλήματος, θα είναι πιο εύκολη.
Με δεδομένη αυτή τη συμπαράσταση, η υπόσχεση του συλλόγου ότι η ομάδα θα σταθεί με ήθος και πολιτισμό μέσα και έξω από τους αγωνιστικούς χώρους και θα χαρίσει σημαντικές στιγμές στο φίλαθλο κοινό, τουλάχιστον μέχρι τώρα έχει τηρηθεί. Η κοινή συνισταμένη για την αγάπη προς τη νεολαία της περιοχής και το Ενωμένο Πιερικό Μπάσκετ, δημιούργησαν μια αμφίδρομη σχέση εμπιστοσύνης που τα αποτελέσματά της έχουν ήδη γίνει ορατά.
Με την ολοκλήρωση του πολυπόθητου κλειστού γυμναστηρίου στην περιοχή του Σιδηροδρομικού Σταθμού και την υλοποίηση των εξαγγελιών για άλλους νέους αγωνιστικούς χώρους, η αθλητική μπασκετική δραστηριότητα θα είναι στο μεγαλείο της. Και αν η συνεργασία με τις αρχές της πόλης και του νομού που βρίσκεται σε καλό επίπεδο, είναι πιο γρήγορα αποτελεσματική και ουσιαστική, τότε θα έχουμε στο πιερικό μπάσκετ τις επιθυμητές συνθήκες και αυτό όχι μόνο δεν είναι ακατόρθωτο, αλλά είναι πολύ απλό και λογικό.
Τέλος, εντυπωσιακή και ελπιδοφόρα χαρακτηρίζεται η συμμετοχή του εμπορικού κόσμου της Πιερίας στις δραστηριότητες του Πιερικού Αρχελάου, αφού σ΄ αυτές τις δύσκολες οικονομικές συγκυρίες η συνεισφορά του με τη μορφή της χορηγίας ήταν και είναι λίαν ικανοποιητική.
Και από ότι φαίνεται το μέλλον του Πιερικού Αρχελάου είναι ευοίωνο. Το ενωμένο πιερικό μπάσκετ που δεν θα μπορούσε να βρίσκεται σε πιο καλύτερα χέρια και συνθήκες, τώρα πρέπει να πάει ακόμη πιο ψηλότερα. Εκεί που το αρμόζει.

ΚΡΑΧΤΗΣ (kraxtis-gr.blogspot.com)

Δεν υπάρχουν σχόλια: