Κυριακή 5 Απριλίου 2009

Ολυμπιακή από τα παλιά, αλλά με νέο πατρόν!



ΚΥΡΙΑΚΗ 5 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2009
Τη "χρυσή εποχή" του Αριστοτέλη Ωνάση επιθυμεί να επαναφέρει στην Ολυμπιακή Αεροπορία η νέα διοίκησή της. Τότε που οι αεροσυνοδοί, οι κυβερνήτες και οι συγκυβερνήτες ντύνονταν με την τελευταία λέξη της μόδας...
Ο διαγωνισμός για τις νέες στολές της Ολυμπιακής έχει ήδη αρχίσει, ενώ θα επιλεγούν τρείς προτάσεις οι οποίες θα δοθούν στη δημοσιότητα και τα σχέδια που προτείνονται θα αναρτηθούν σε ειδικό site στο διαδίκτυο.
Και οι τρείς που θα προκριθούν στον τελικό, θα αποζημιωθούν με το ποσό των 3.000 ευρώ και θα αποκτήσουν σημαντική προβολή ώστε το κοινό να "ψηφίσει" την επιλογή που προτιμά.
Όσοι απαντήσουν στην ερώτηση, ψηφίζοντας την στολή που προτιμούν, συμμετέχουν σε διαγωνισμό με 100 τυχερούς που θα πάρουν δωρεάν από δύο εισιτήρια για
ΔΕΙΤΕ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ Oλυμπιακή... μόδα
δρομολόγια που θα επιλέξουν στην Ελλάδα ή το εξωτερικό.

Μετά από την ψηφοφορία του κοινού, θα επιλεγεί η στολή της νέας αεροπορικής εταιρίας και το βραβείο για τον νικητή είναι 30.000 ευρώ. Ο νικητής έχει την υποχρέωση να παραδώσει τα σχέδια που έχουν επιλεγεί σε πατρόν τα οποία θα δοθούν στην εταιρεία παραγωγής που θα επιλεγεί για να κατασκευάσει τις νέες στολές.
Η νέα στολή θα είναι σε μπλε ή σε μπλε και πράσινο χρώμα και επιτρέπεται να χρησιμοποιηθούν ως διακοσμητικά στοιχεία τα χρώματα από το σήμα με τους ολυμπιακούς κύκλους στο σήμα της Ολυμπιακής, δηλαδή κίτρινο, κόκκινο, γαλάζιο, μαύρο.
''ΚΡΑΧΤΗΣ'' - kraxtis-gr.blogspot.com .

Δεν υπάρχουν σχόλια: