Τετάρτη 18 Μαρτίου 2009

Τα ΜΜΕ για τον Σερραίο δήμαρχο που έπαιζε ... ''φρουτάκια''

Τετάρτη 18 Μαρτίου 2009
Τον δήμαρχο Πρώτης Κώστα Αστρίνη, «φωτογραφίζουν» ενημερωτικά ΜΜΕ, ως τον δήμαρχο που συνελήφθη σε καφενείο της έδρας του δήμου του, να παίζει … «φρουτάκια», απο άνδρες της υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών.
«Ο δήμαρχος της Πρώτης Σερρών εντοπίστηκε να παίζει... «φρουτάκια» σε καφενείο του χωριού. Ο 55χρονος δήμαρχος δεν συνελήφθη καθώς, όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, ο παίκτης δεν διώκεται» έγραψε το portal της εφημερίδας «Ελεύθερος Τύπος».
Με τίτλο : «Να δήμαρχος να μάλαμα» το «Πρώτο Θέμα» αναφέρεται στο περιστατικό, σημειώνοντας για το πρόσωπο που φέρεται να «κάρφωσε» τον δήμαρχο στην ασφάλεια : «Πιθανότατα το πρόσωπο αυτό ήταν η… σύζυγός του, που προσπάθησε έτσι να τον εμποδίσει να παίζει (και να χάνει) τον οικογενειακό τους προϋπολογισμό στα ‘ φρουτάκια’».
Η zougla.gr προχώρησε ένα βήμα παραπέρα, δημοσιοποιώντας το όνομα του δημάρχου και σημειώνοντας πως : «Το περιστατικό συνέβη στα τέλη του περασμένου Φεβρουαρίου, αλλά υπήρξε προσπάθεια αποσιώπησης, γιατί, όπως καταγγέλλουν πολιτικοί κύκλοι του νομού, ο Κώστας Αστρίνης προέρχεται από το στενό περιβάλλον του Αχιλλέα Καραμανλή, θείου του πρωθυπουργού».
Το συγκεκριμένο περιστατικό, πρώτο το infoserres.gr είχε αποκαλύψει στις 3/3 χωρίς όμως να δημοσιοποιήσει το όνομα του δημάρχου Πρώτης, αφού δεν του ασκήθηκε δίωξη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: