Τετάρτη 18 Μαρτίου 2009

Τέτοια ώρα, τέτοια λόγια, την Τετάρτη 18 Μαρτίου




Οι συντάκτες των εφημερίδων ΠΟΛΙΤΕΙΑ και ΕΠΤΑ, σχολιάζουν την επικαιρότητα
Πληροφορίες φέρουν αντιδήμαρχο του νομού μας, να επιθυμεί διακαώς την συμμετοχή του, στο ψηφοδέλτιο του Πα.Σο.Κ., στις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές. Μάλιστα, φρόντισε μέσω στενού του φίλου, ο οποίος βρίσκεται κοντά στον πρόεδρο του Κινήματος, να υποβάλλει και το σχετικό (γραπτό) αίτημα…
Όλο το Πα.Σο.Κ. μια αγκαλιά!


Αυστηρότερες ποινές φυλάκισης για τους «κουκουλοφόρους», αποφάσισε να νομοθετήσει η Κυβέρνηση. Κι εγώ που νόμιζα ότι το πρόβλημα ήταν η αδυναμία σύλληψης των κουκουλοφόρων και όχι οι ποινές τους… Αν και δεν είμαι καλός στα γνωμικά (και στην ερμηνεία τους), θα το πω! Τα ψάρια στη θάλασσα, το τηγάνι στη φωτιά!
Πάντως εσείς, για καλό και για κακό, σε όποιο ένδυμά σας έχετε κουκούλα, καλόν είναι να την βγάλετε, μην βρείτε και τον μπελά σας στα καλά καθούμενα!

«Οι αιτίες της κρίσης δεν βρίσκονται στη μια ή στην άλλη διαχειριστική πολιτική, δε βρίσκονται στο «νεοφιλελεύθερο μοντέλο», στον «καζίνο-πολιτισμό» όπως ισχυρίζονται το ΠΑΣΟΚ, ο ΣΥΝ και άλλοι υποστηριχτές του συστήματος. Οι αιτίες της κρίσης βρίσκονται στην καπιταλιστική ιδιοκτησία στα μέσα παραγωγής, στην ανάπτυξη που έχει κριτήριο τα κέρδη της πλουτοκρατίας, στην αναρχία της παραγωγής, στη χειροτέρευση της εργατικής τάξης και των λαϊκών στρωμάτων», αναφέρει ανακοίνωση του ΠΑΜΕ, η οποία μοιράστηκε κατά τη χθεσινή πορεία διαμαρτυρίας που έκαναν μέλη του, στον πεζόδρομο της Κατερίνης. Η χθεσινή συγκέντρωση είχε βασικό σύνθημα «την κρίση να μην πληρώσουν οι εργαζόμενοι», ενώ για μια ακόμη φορά το ΠΑΜΕ, επανέφερε βασικά του αιτήματα για πραγματική αύξηση των μισθών, για κατάργηση της φορολογίας στα είδη πλατιάς κατανάλωσης, για αποκλειστικά δημόσια και δωρεάν Υγεία, Πρόνοια και Παιδεία.

Η πρώτη ανακοίνωση υποψηφιότητας για τις δημοτικές εκλογές του 2010 έγινε χθες στη Θεσσαλονίκη. Ο Χάρρυ Κλυνν, ανακοίνωσε πως θα διεκδικήσει τη θέση του δημάρχου Καλαμαριάς, όπως είχε κάνει (ανεπιτυχώς) και το 2006.
Την πρώτη αυτή επίσημη υποψηφιότητα του χιουμορίστα Χάρρυ Κλυν θα ακολουθήσουν εν καιρώ κι άλλες, που μπορεί να μην προέρχονται από χιουμορίστες, θα χουν όμως σίγουρα μπόλικο χιούμορ.

κραχτησ

Δεν υπάρχουν σχόλια: