Πέμπτη 12 Μαρτίου 2009

Ημερίδα στο Δήμο Δίου με θέμα: «Ανάπτυξη Εναλλακτικών μορφών τουρισμού στο Δήμο Δίου»,



Κονταριώτισσα, 12/3/2009

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 Ημερίδα στο Δήμο Δίου με θέμα:
«Ανάπτυξη Εναλλακτικών μορφών τουρισμού στο Δήμο Δίου»,
Στο μοναδικά προικισμένο από τη φύση Δήμο Δίου, με τις εναλλαγές των εικόνων απ’ το βαθύ πράσινο του Ολύμπου στο βαθύ γαλάζιο της θάλασσας, διοργανώνεται ημερίδα με στόχο την ενημέρωση κοινού και επαγγελματιών για τις δυνατότητες Εναλλακτικών μορφών τουρισμού που διαθέτει ο Δήμος Δίου, την Κυριακή, 22 Μαρτίου 2009 στο Κέντρο Μεσογειακών ψηφιδωτών του Δήμου Δίου και ώρα 11.00 το πρωί σε συνδιοργάνωση με την Αγροτουριστική Α.Ε., παρουσία της Πρόεδρου & Διευθύνουσας Συμβούλου, κα Μπριγκίττα Παπασταύρου.
Η περιοχή του δήμου διακρίνεται:
• για την εύφορη γεωργική γη και για την παραγωγή μεγάλης ποικιλίας γεωργικών, (καπνός, ακτινίδια, σταφύλια, ρόδια, ζωοτροφές), κτηνοτροφικών και παραδοσιακών προϊόντων.
• για την ύπαρξη του παγκόσμια γνωστού αρχαιολογικού χώρου του αρχαίου Δίου
• για την επαφή του με τον παγκόσμια γνωστό Εθνικό Δρυμό Ολύμπου
• για την πραγματοποίηση πολιτιστικών γεγονότων όπως, Φεστιβάλ Ολύμπου, Olympus Marathon, River Party, Βροντινό Καρναβάλι, Φεστιβάλ Χορωδιών, λειτουργία του κέντρου Μεσογειακών Ψηφιδωτών.
Ο Δήμαρχος Δίου, κ. Γρηγόρης Παπαχρήστος σε σχετική δήλωση είπε: «Προχωρούμε συνθέτοντας τις προτάσεις μας με τις προτάσεις των συνδημοτών μας. Αγαπάμε τον τόπο μας και με κάθε τρόπο προσπαθούμε να αναδείξουμε τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του».

ΚΡΑΧΤΗΣ kraxtis-gr.blogspot.com


Δεν υπάρχουν σχόλια: