Πέμπτη 12 Μαρτίου 2009

Για 600 λιμενοφύλακες... Στήνουν σικέ διαγωνισμό...













Εχουν ...παραδοθεί στα υπουργικά γραφεία τα θέματα. Με μολύβι η διόρθωση των γραπτών. Οργιο φημών για κολλητούς από την Κορινθία και την Β' Αθηνών. Να επέμβει ο εισαγγελέας!


Από τον Σπύρο Νικολάου

Η επιχείρηση αδιαφάνεια βρίσκει σάρκα και οστά στον γραπτό διαγωνισμό των λιμενοφυλάκων που θα γίνει το Σάββατο και την Κυριακή (14 και 15 Μαρτίου) στα ΤΕΙ Αιγάλεω. Πρόκειται να προσληφθούν περίπου 600 και ήδη οι συμμετοχές υπολογίζονται γύρω στις 5.000. Αντιλαμβάνεστε λοιπόν τι γίνεται...
Η αρμόδια επιτροπή εξετάσεων έχει βγάλει ήδη κατά τις πληροφορίες τα θέματα και τα έχει παραδώσει όπως λένε οι κακές γλώσσες στο γραφείο του υπουργού και του υφυπουργού προκειμένου να ενημερώσουν με διαρροή τους πιο κολλητούς από την Κόρινθο και την Β΄Αθήνας και το γραφείο του πρωθυπουργού σε τι θέματα θα διαγωνιστούν.
Η δε διόρθωση των γραπτών -ΠΡΟΣΕΞΤΕ- θα γίνει με μολύβι για να μπορούν να...
αλλοιώσουν την βαθμολογία μετά το διαγωνισμό, προκειμένου να επιλεγούν όχι όλοι οι γαλάζιοι αλλά οι πολύ πολύ κολλητοί.
Για των άλλων δε πολιτικών πεποιθήσεων υποψηφίους ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΑΤΑ.
ΣΙΚΕ δηλαδή το παιχνίδι;
Η αδιαφάνεια σε όλο της το μεγαλείο. Στερούν σε χιλιάδες νέα παιδιά την ελπίδα της αξιοσύνης. Στερούν σε χιλιάδες νέα παιδιά να έχουν το ίδιο δίκαιο σημείο αφετηρίας για την ζωή τους.
Καλλιεργούν τον νόμο της ζούγκλας, ο ένας εναντίον του άλλου για να επιβιώνουν Πολιτικά.
Αυτά είναι απίστευτα πράγματα και ελπίζουμε να μην ισχύουν. Και μόνο όμως ότι διακινούνται τέτοιες πληροφορίες και υποψίες δημιουργείται μεγάλο θέμα.
ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ και να μαζέψει τα μέλη της Επιτροπής, τους αξιωματικούς του Λιμενικού, που φέρονται ότι κάνουν τις διαρροές χωρίς να αντιστέκονται στις υποδείξεις του κ. Παπαληγούρα, αλλά και τους εξεταστές που δέχθηκαν να κάνουν διορθώσεις γραπτών με μολύβι;

Δεν υπάρχουν σχόλια: