Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2015

Πάτρα: Τραγωδία, 15χρονος πυροβόλησε και σκότωσε 17χρονο

Τραγωδία με ανήλικους. 15χρονος πυροβόλησε 17χρονο μπροστά στα μάτια άλλων συνομιλίκων τους. Ο 17χρονος δεν τα κατάφερε  και κατέληξε λίγο αργότερα  στο Νοσοκομείο του Ρίου που είχε διακομισθεί....


Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 15χρονος πυροβόλησε με κυνηγετική καραμπίνα, για λόγους που διερευνώνται, εναντίον του 17χρονου. Ο τελευταίος διακομίστηκε σοβαρά τραυματισμένος στο Κέντρο Υγείας της Κάτω Αχαΐας και από εκεί μεταφέρθηκε στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Πάτρας, όπου παρά τις προσπάθειες των γιατρών κατέληξε.

Σύμφωνα με πληροφορίες,  λίγο πριν τις 8 το απόγευμα ο 17χρονος φέρεται να χειροδίκησε εναντίον του 15χρονου, ο οποίος εν συνεχεία  αποχώρησε από το προαύλιο του (κλειστού) σχολείου στην Κάτω Αχαΐα όπου βρισκόταν, πήγε στο αυτοκίνητο του θείου του, πήρε την καραμπίνα του και αφού επέστρεψε στο προαύλιο του σχολείου, πυροβόλησε μια φορά τον 17χρονο και τον τραυμάτισε στον θώρακα.

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, οι αστυνομικοί λαμβάνουν καταθέσεις, προκειμένου να εξακριβώσουν, γιατί ο 15χρονος πυροβόλησε εναντίον του 17χρονου.

Στο μεταξύ, το αστυνομικό τμήμα της Κάτω Αχαΐας, έχει ενισχυθεί με αστυνομικούς από την Πάτρα, προκειμένου να αποφευχθούν τυχόν επεισόδια.
http://www.madata.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: