Παρασκευή 8 Μαΐου 2015

Π. Μοσκοβισί: Οι δύο πλευρές πλέον μιλάνε την ίδια γλώσσα



..

Την εκτίμηση ότι οι δύο πλευρές βρίσκονται πολύ πιο κοντά, καθώς, όπως είπε, μιλάνε πλέον την ίδια γλώσσα, εξέφρασε οεπίτροπος Οικονομικών Πιερ Μοσκοβισί, αναφερόμενος στις διαπραγματεύσεις για το ελληνικό ζήτημα. 
 Κατά τη διάρκεια συζήτησης πάνελ σε επιχειρηματικό συνέδριο στις Βρυξέλλες, σημείωσε πως, στο πλαίσιο του Brussels Group αναζητείται μια «ουσιαστική πρόοδος». 
 «Ελπίζω και περιμένω να υπάρχει πρόοδος την οποία θα αποτιμήσει το Eurogroup της Δευτέρας, στον δρόμο προς μια περαιτέρω συμφωνία», είπε και συμπλήρωσε πως υπάρχει διάθεση «να κινηθούμε στην ίδια κατεύθυνση και να δουλέψουμε για το καλό της Ελλάδας και της Ευρωζώνης». 
 Και ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Βαρουφάκης εξέφρασε την άποψη ότι υπάρχει όλο και μεγαλύτερη σύγκλιση μεταξύ των ελληνικών αρχών και των εκπροσώπων των θεσμών. 
 Σε ερώτηση σχετικά με την πορεία των διαπραγματεύσεων, o Έλληνας υπουργός είπε: «Πλησιάζουμε όλο και πιο κοντά. Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι θα υπάρχει σύγκλιση απόψεων για ένα επιτυχές αποτέλεσμα εν ευθέτω χρόνω». 
   Πηγή: ΑΜΠΕ © naftemporiki.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια: