Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου 2015

«Ντοντό ο Νταβατζής»: Θα ανοίξω... χώρο προς τιμή του Στρος Καν!


Υπόθεση Κάρλτον.«Ντοντό ο Νταβατζής»: Θα ανοίξω... χώρο προς τιμή του Στρος Καν! Την προσεχή Τρίτη αναμένεται να καταθέσει ο πρώην επικεφαλής του ΔΝΤ που κατηγορείται για μαστροπεία.
Ο «Ντοντό ο Νταβατζής» ήταν το πρόσωπο που κατέθεσε χτες στη δίκη για την «υπόθεση Κάρλτον» που ξεκίνησε στις αρχές της εβδομάδας στην Λίλη και στην οποία εμπλέκεται ο πρώην επικεφαλής του ΔΝΤ Ντομινίκ Στρος-Καν κατηγορούμενος για μαστροπεία και συμμετοχή σε «δίκτυο πορνείας» σε ξενοδοχεία.

Ο κατά κόσμον Ντομινίν Αλντερβάιρελντ, όπως είναι το όνομά του, εξήγησε ότι δεν έπαιρνε μέρος από τα κέρδη των εκδιδόμενων γυναικών, αλλά ότι τις χρέωνε για να χρησιμοποιούν τις εγκαταστάσεις του. Μάλιστα, κάποια στιγμή αστειεύτηκε όταν είπε ότι σκέφτεται να ανοίξει έναν νέο τέτοιο χώρο και να τον ονομάσει «IMF» (ΔΝΤ) προς... τιμή του Στρος-Καν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, το 2014 ο «Ντοντό» άνοιξε ένα μπαρ με την επωνυμία «Το Σεξ Κλαμπ του Ντοντό» («Dodo Sex Club», δηλαδή με αρχικά DSK), το οποίο έκλεισε όταν ο Στρος-Καν απείλησε με μηνύσεις.

Κατά την κατάθεσή του, ο πρώην Δον Ζουάν του ΔΝΤ απουσίαζε από το δικαστήριο. Ο ίδιος, αναμένεται να καταθέσει την προσεχή Τρίτη. Ο Στρος Καν υποστηρίζει πως, ναι μεν συμμετείχε σε πάρτι ομαδικού σεξ, αλλά δεν γνώριζε ότι οι γυναίκες που συμμετείχαν σε αυτά ήταν πόρνες.

Ο Στρος - Καν ενεπλάκη σε αυτήν την υπόθεση το 2011 όταν και αναφέρθηκε από εκδιδόμενες στο ξενοδοχείο κατά την ανάκρισή τους από τις αρχές και για τον λόγο αυτόν η έρευνα διευρύνθηκε.

Μαζί με τον πρώην επικεφαλής του ΔΝΤ κατηγορούνται άλλα 13 άτομα: από μικροεπιχειρηματίες, έναν ξενοδόχο, έναν ανώτερο αξιωματικό της αστυνομίας κι έναν δικηγόρο μέχρι τον επονομαζόμενο «Ντοντό ο Νταβατζής», ιδιοκτήτη οίκου ανοχής, που έχει στο ενεργητικό του καταδίκες και κατέθεσε χθες Πέμπτη.

Ο 66χρονος Ντοντό είναι Γάλλος υπήκοος με επιχειρήσεις στο Βέλγιο, που κατηγορείται ότι έφερνε ιερόδουλες από τα σύνορα για να εργαστούν στο ξενοδοχείο Κάρλτον της Λίλη. Στο δικαστήριο κατέθεσε ότι είχε εκτίσει δύο φορές ποινή φυλάκισης για μαστροπείας - η πορνεία στη Γαλλία δεν είναι παράνομη και αναφερόμενος στις επιχειρήσεις του στο Βέλγιο, δήλωσε ότι είναι ιδιοκτήτης πολλών χώρων που χρησιμοποιούνται από ιερόδουλες.

Δήλωσε επίσης πως δεν είναι πια ο νόμιμος διευθυντής αυτών των πορνείων και των μπαρ γιατί του έχει απαγορευτεί να έχει στο όνομά του τραπεζικό λογαριασμό αλλά ότι παρ' όλ' αυτά του αρέσει να ασχολείται.

Εκτός από τον «Ντοντό», μεταξύ των κατηγορουμένων είναι κι ο 70χρονος υπεύθυνος του εν λόγω ξενοδοχείου Ρενέ Κοζφέρ, ο οποίος κατηγορείται για συνεργασία με τον «Ντοντό» για την παροχή σεξουαλικών υπηρεσιών σε επιχειρηματίες.Όπως είπε στο δικαστήριο ο «Ντοντό», ο Κοζφέρ, ο «δωρεάν δοκιμαστής» των γυναικών, είναι παιδικός του φίλος, τον οποίο μάλιστα αποκάλεσε «Ο κ. Τρία Λεπτά», καθώς και «Ιούδα», το σκοτεινό όνειδος της εβραϊκής κοινότητας της Λίλη.

«Τον Ρενέ τον φωνάζουμε κ.Τρία Λεπτά, διότι, ακόμη και με κοστούμι και γιλέκο, και μαζί με το ντους, τού έπαιρνε τρία λεπτά...», εξήγησε στον πρόεδρο του δικαστηρίου ο Ντοντό. Αρκετές φορές κατέθεσε πλάι στην σύντροφό του και συγκατηγορούμενή του, την 41χρονη Μπεατρίς Λεγκρέν, η οποία είπε ότι «όλη της την ζωή ήταν πόρνη κι απολάμβανε την εργασία της».

Ο Αλντερβάιρελντ ήταν υποτιμητικός απέναντι στις γυναίκες που εργάζονταν στις «εγκαταστάσεις» του, τις οποίες περιέγραψε ως άτομα με «δείκτη ευφυΐας κατά μέσο όρο 25», ενώ τις μαύρες πόρνες τις χαρακτήριζε «νέγρες».

Μία από τις ιερόδουλες που κατέθεσε χθες, με το όνομα «Τζέιντ» είπε στο δικαστήριο ότι δεν είχε δουλέψει ποτέ στο Carlton, αλλά σε γειτονικό διαμέρισμα. Η γυναίκα ξέσπασε πολλές φορές σε κλάματα περιγράφοντας τη ζωή της ως ανύπαντρη μητέρα και ταυτόχρονα πόρνη κι είπε ότι το να δουλεύει για τον «Ντοντό» ήταν μία κόλαση κι ότι εκείνος είχε τη συνήθεια να «δοκιμάζει τα νέα κορίτσια».
ΠΡΤΟ ΘΕΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: