Πέμπτη 20 Νοεμβρίου 2014

Έγκλημα πάθους ο θάνατος της Μις Ονδούρα και 23χρονης αδελφής

Έγκλημα πάθους ο θάνατος της Μις Ονδούρα και της 23χρονης αδελφής της (pics) Έγκλημα πάθους ο θάνατος της Μις Ονδούρα και της 23χρονης αδελφής της (pics).An Easy Trick To Naturally Get Your Vision Back .Ομολόγησε...

 Έγκλημα πάθους ο θάνατος της Μις Ονδούρα και της 23χρονης αδελφής της (pics).An Easy Trick To Naturally Get Your Vision Back (smartlife.tips).Ομολόγησε ο δράστης της στυγερής δολοφονίας - Ο σύντροφος της 23χρονης Σοφία Τρινιδάδ, αδελφής της 19χρονης καλλονής, πυροβόλησε θανάσιμα τις δύο γυναίκες.
 
Τη στιγμή που η Σάντα Μπάρμπαρα της Ονδούρας έχει βυθιστεί στο πένθος μετά το θάνατο της 19χρονης Μις Ονδούρα και της 23χρονης αδελφής της, το μυστήριο διαλευκάνθηκε μετά την ομολογία του δράστη.

 Ο σύντροφος της 23χρονης Σοφία Τρινιδάδ, Πλουτάρκο Ρούιζ, ομολόγησε τη δολοφονία της νεαρής και της 19χρονης Μαρία Ζοσέ Αλβαράδο λίγη ώρα μετά τη γιορτή γενεθλίων του.
 Ο Ρούιζ που συνελήφθη την περασμένη Δευτέρα, κατέθεσε στην αστυνομία ότι ξέσπασε όταν είδε την αγαπημένη του να χορεύει με έναν άλλο άνδρα κατά τη διάρκεια του πάρτι.
Μετά το περιστατικό οι δύο γυναίκες μπήκαν με τη βία στο αυτοκίνητο του Ρούιζ μαζί με άλλους τρεις φίλους τους και στη συνέχεια ο άνδρας φέρεται πως πυροβόλησε πρώτα την 23χρονη και στη συνέχεια την 19χρονη.

Έπειτα από τη στυγερή δολοφονία, οι τέσσερις άνδρες μετέφεραν και έθαψαν τα δύο θύματα στο χωριό Καμπλοτάλες, κοντά στον ποταμό Αγουάγουα.

Η 19χρονη επρόκειτο να μεταβεί στο Λονδίνο την Κυριακή για την προετοιμασία του διαγωνισμού ομορφιάς Μις Κόσμος που θα διεξαχθεί τον Δεκέμβριο.

Ο Ρούιζ και οι τρεις συνεργοί του συνελήφθησαν την Δευτέρα και κρίθηκαν ένοχοι για την εξαφάνιση των δύο γυναικών.

Μετά την ομολογία του, ο Ρούιζ οδήγησε τους αστυνομικούς στο σημείο όπου έθαψε τις άτυχες νεαρές.

Πριν γνωστοποιηθεί η ομολογία του νεαρού, ο διευθυντής της αστυνομίας, Λεάντρο Οσόριο, δήλωσε πως ο Ρούιζ είναι ο ηθικός αυτουργός του εγκλήματος και συμπλήρωσε ότι έχει κατασχεθεί το όπλο με το οποίο δολοφονήθηκαν οι δύο αδελφές, αλλά και το αυτοκίνητο με το οποίο μεταφέρθηκαν.

«Προσπάθησα πολλές φορές να της τηλεφωνήσω στο κινητό της αλλά δεν απάντησε ποτέ», δήλωσε η μητέρα των δύο γυναικών, Τερέζα Μουνιόθ, πριν αποκαλυφθεί το τραγικό τέλος τους.

Όλα αυτά, ενώ η Ονδούρα βρίσκεται στην κορυφή της παγκόσμιας εγκληματικότητας με περίπου 100 δολοφονίες να σημειώνονται για κάθε 100.000 ανθρώπους.

ΠΗΓΗ: protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: