Μελισσανίδης.«να πέσει η χούντα»,ολόκληρο το βιντεοmelissanidis 
«Στα άκρα για να πέσει η χούντα». Άμεσος, με λόγο μεστό, με στοιχεία που δεν χωρούν αμφισβήτηση, ο Δημήτρης Μελισσανίδης πέρασε..
στην επίθεση. Επίθεση ολομέτωπη. Εναντίον και ενός («αποδεικνύεται ποιός είναι ο αρχηγός της εγκληματικής οργάνωσης») αλλά και όσων έχουν καταστρέψει το ελληνικό ποδόσφαιρο. Διαβάστε αναλυτικά όσα είπε ο Μελισσανίδης, όπως τα κατέγραψε λεπτό προς λεπτό το enwsi.gr


Μιλάω με τον Σαρρή. Και η ΑΕΚ πρέπει να μιλάει με τον πρόεδρο της ΕΠΟ. Και οι σχέσεις μας ήταν καλές. Δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι. Περιμένω να δώ. Και μετά και γι αυτόν έχει η γούνα του.

20/11/2014 12:46 by enwsi.gr

Θέλουμε να αλλάξει η κατάσταση. Να φτιάξουμε το ποδόσφαιρο. Να παίζεται 50-50. Γιατί μιλάνε από πακιστανικά τηλέφωνο. Δεν το λέω εγώ. Με πακιστανικά τηλέφωνα μιλάνε. Τι λένε από εκεί; Και δεν τρέχει τίποτα.

20/11/2014 12:45 by enwsi.gr

Αν μου έλεγες ποιόν θα έβλεπες για πρόεδρο στην ΕΠΟ, θα μου άρεσε ο Καραγκούνης. Καθαρό παιδί. Άνθρωπος του ποδοσφαίρου. Και όχι οι γκραν κάσες που τους έχουμε εκεί 30 χρόνια.

20/11/2014 12:44 by enwsi.gr

Τα στοιχεία θα τα πάω εκεί που πρέπει και όταν πρέπει

20/11/2014 12:43 by enwsi.gr

Όποιος με καλέσει, θα πάω και θα πω ότι έχω ένα πω. Έχω και στοιχεία που θα συγκλονίσουν ακόμα πιο πολύ. Αλλά περιμένω.

20/11/2014 12:42 by enwsi.gr

Η ΑΕΚ θα κάνει γήπεδο. Τέλος. Το είπα και θα το ξαναπώ

20/11/2014 12:42 by enwsi.gr

Είναι φαταούλες. Όλα τα θέλουν δικά τους. Έτσι έχουν μάθει στη ζωή τους

20/11/2014 12:41 by enwsi.gr

Ελπίζω και ελπίζουμε πως το ποδόσφαιρο θα φτιάξει. Βλέπετε τώρα διαιτησίες. Γελάνε όλοι. Τι να πω;

20/11/2014 12:41 by enwsi.gr

Έχω εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη. Περιμένουμε τα πορίσματα του κυρίου Κορέα, να δούμε τι θα πει. Σε λίγο δεν θα μπορούμε να κυκλοφορούμε. Αλλά η ελληνική δικαιοσύνη θα λύσει το θέμα
Ads by SaveClickerAd Options

20/11/2014 12:40 by enwsi.gr

Θα παρακαλέσουμε και θα βγάλουμε και ανακοίνωση, λόγω της εντάσεως να μην παρεβρεθεί κανείς οπαδός στο ματς με την Παναχαϊκή. Δεν έχουμε τίποτα με την Παναχαϊκή. Αλλά υπάρχει ένταση. Και γι αυτό και θα ζητήσουμε να μην πάει κανένας οπαδός μας σ' αυτό το ματς

20/11/2014 12:30 by enwsi.gr

Θα πω ένα περιληπτικό γι αυτούς που επενδύουν στο ποδόσφαιρο. Μήπως ξέρετε τον υπεύθυνο της βομβιστικής επίθεσης στην καφετέρια του Τζαβέλλα; Μήπως ξέρετε ποιός παράγοντας έπαιρνε για να βάλει προπονητή στον Πανιώνιο τον Ελευθερόπουλο; Ποιοί παράγοντας ασχολήθηκαν με την αδειοδότηση της ΠΑΕ Ηρακλείου Κρήτης; Ποιός παράγοντας υποσχέθηκε δανεικούς ποδοσφαιριστές σε κρητική ΠΑΕ; Ποιός ασχολήθηκε με τις εκλογές της ΕΠΟ; Ποιός παράγοντας αρνείται πως έχει σχέση με εφημερίδα, παρόλο που απαδεδειγμένα τραβάει συγκεκριμένη γραμμή. Ποιός παράγοντας επέλεξε διαιτητές για αγώνες του Πλατανιά το 2012; Ποιός παράγοντας, σύμφωνα με ένορκες καταθέσεις, έδωσε εντολή να ξυλοφορτωθεί ο δημοσιογράφος Βασιλαράς; Ποιός ευθύνεται για τις βιοπραγίες του Ασβεστά, του Τομαρά; Θέλετε ένα πρόσφατο; Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός πριν από έναν μήνα, απείλησαν τον Κοντό με τρεις μπράβους και με τον Καραπαπά. Ποιός παράγοντας ευθύνεται για την βομβιστική επίθεση στον φούρνο του διαιτητή Κωνσταντινέα; Ποιός παράγοντας με συνοδεία ανδρών ασφαλείας του προέδρου της εν λόγω ομάδας, απείλησε μέλος του ερασιτέχνη; Έχω να λέω μέχρι το πρωί.

20/11/2014 12:26 by enwsi.gr

Έστειλα φαξ στον αθλητικό εισαγγελέα και του ζητώ να με καλέσει γρήγορα να τα πω και στον ίδιο. Είμαι σε νέα αναμονή καθώς ακυρώθηκε χθες.

20/11/2014 12:25 by enwsi.gr

Ξέρει κανείς από εσάς πόσοι πέφτουν και πόσοι ανεβαίνουν, για να δείτε ποιό είναι το ποδόσφαιρο. Κανείς δεν ξέρει ακόμα. Πάει προς το τέλος και αναλόγως θα φτιάξουν. Και έτσι γίνεται τα τελευταία χρόνια.
Ads by SaveClickerAd Options

20/11/2014 12:24 by enwsi.gr

Αυτοί που μιλάνε για κάθαρση στο ποδόσφαιρο, είναι τόσο αστεία αυτά τα οποία λένε, που μικρό παιδί και αν είσαι, δεν τα πιστεύεις. Οι μισές ομάδες της Σουπερλίγκα, δεν πρέπει να παίζουν. Όλες οι θυγατρικές είναι στο τσάμπα. Είναι ποδόσφαιρο αυτό; Είναι επενδυτές αυτοί; Όταν ξεκίνησα δεν βρήκα τίποτα. Αυτοί τα βρήκαν έτοιμα. Μπούληδες ήταν, μπούληδες θα μείνουν. Σκοτώνουν αυτό που όλοι αγαπάμε. Δεν σας είπα πως εγώ είμαι ψάλτης στην εκκλησία. Ποδοσφαιράνθρωπος είμαι. Πάντα υπάρχει ένα μικρό παρασκήνιο. Αλλά αυτό που γίνεται είναι ανεξήγητο. Γι αυτό και ζητάω για μια ακόμα φορά να ανοίξουν τα τηλέφωνα του κυρίου Ζωγράφου. Αυτό που ξέρω είναι πως είχε μεγάλα οικονομικά προβλήματα. Γιατί τον απειλήσω τον κύριο Ζωγράφο. Όλα τα ματς τα κερδίσαμε. Δεν έχουμε κανένα πρόβλημα

20/11/2014 12:21 by enwsi.gr

Ζητάμε από την πολιτεία να επισπεύσει τις διαδικασίες κάθαρσης. Σε λίγο δεν θα υπάρχει ελληνικό ποδόσφαιρο. Προσπαθούν να διώξουν τους υγιείς ανθρώπους. Εμείς θα το φτάσουμε μέχρι τα άκρα.

20/11/2014 12:20 by enwsi.gr

«Το θέμα του κ. Ζωγράφου είναι μια πολύ ωραία στημένη ιστορία. Δεν σηκώνει τηλέφωνο από απόκρυψη. Τον πήρα δύο φορές τηλέφωνο, μία όταν ανέλαβε και του ευχήθηκα καλή επιτυχία λέγοντας πως η ΑΕΚ δεν θέλει καμία βοήθεια, παρά μόνο το 50-50 και μου είπε `μείνε ήσυχος'. Τη δεύτερη φορά μιλήσαμε όταν παίζαμε με τον Αχαρναϊκό. Τον πήρα από το προσωπικό μου τηλέφωνο με απόκρυψη, δεν το σήκωσε, τον ξαναπήρα και του είπα `βλέπω κάτι μυστήριες διαιτησίες, δεν θέλουμε χάρες'. Η ΑΕΚ δεν θέλει χάρες από τη διαιτησία. Παίξαμε τέσσερα παιχνίδια και νικήσαμε. Όλες οι διαιτησίες ήταν καλές. Ποιος ο λόγος να ασχοληθούμε με τη διαιτησία. Ο κ. Ζωγράφος χτυπήθηκε αλλού, όχι στο σπίτι του. Αν οι εισαγγελείς ανοίξουν τα τηλέφωνά του, θα καταλάβουν τι ακριβώς έγινε».

20/11/2014 12:20 by enwsi.gr

«Μπορείτε να μου πείτε πώς ο κύριος Μαρινάκης τα γνωρίζει όλα, χαρτί και καλαμάρι; Πώς είναι δυνατό να του τα μεταφέρει αυτά ο κ. Ζωγράφος; Τι είναι, υπάλληλός του; Πώς είναι δυνατόν από το κρεβάτι του πόνου να τηλεφωνεί στον κύριο Μαρινάκη και σε χρόνο ρεκόρ να πηγαίνει στο νοσοκομείο κι εκείνος και ο κύριος Σαρρής. Ζητώ από τους εισαγγελείς να ανοίξουν τα τηλέφωνα του κύριου Ζωγράφου. Σήμερα αποδεικνύεται περίτρανα ποιος είναι ο αρχηγός της εγκληματικής οργάνωσης. Γιατί δεν τηλεφώνησε στον κ. Αλαφούζο, στον κ. Σαββίδη, σε μένα;»

Ads by SaveClickerAd Options

20/11/2014 12:11 by enwsi.gr

Άλλο παιχνίδι στοιχηματισμού. Εργοτέλης - Ολυμπιακός. Μπορεί να μας πει κανείς ποιός είναι ο ιδιοκτήτης του Εργοτέλη. Πάντως οι διωκτικές αρχές να κοιτάξουν offshore εταιρία στο Μονακό. Διότι απ' αυτή την εταιρία, χρηματοδοτείται ο Εργοτέλης. Ξεφτίλισαν το ποδόσφαιρο τόσο πολύ και άφησαν την Μακεδονία μόνο με μια ομάδα. Αυτό είναι τρέλα.

20/11/2014 12:10 by enwsi.gr

Πρώτο ματς, Ολυμπιακός - Βέροια, στοιχιματισμός 3 εκατομμύρια στο σκορ 3-0. Το παιχνίδι παίζεται. Στο δεύτερο ημίχρονο άλλα 3 εκατομμύρια στο 3-0. Και από το 80' μέχρι και το 90' έγινε 3-0. Τι έπαιζε; Η Μπαρτσελόνα με την Ρεάλ. Υπάρχει περίπτωση να παιχθεί τέτοιο στοίχημα. Ευτυχώς δεν παίχθηκαν τα λεφτά στην Ελλάδα. Έχουν συνηθίσει να παίζουν σε Πακιστάν και Ασίες. Άλλωστε με τέτοια τηλέφωνα κυκλοφορούν.

20/11/2014 12:08 by enwsi.gr

 Οι αποκαλύψεις των εισαγγελικών διώξεων, δυστυχώς κάποιος κατέβασε τον διακόπτη. Η βρώμα του σκανδάλου θα πάρει πολλούς μαζί του. Και είναι πολλοί. Κάποτε θα αναφερθώ και σε δημοσιογράφους επώνυμα. Τέλειο έγκλημα, χωρίς τέλειο κουκούλωμα, δεν είναι ποτέ τέλειο. Ακούω συνέχεια τον κύριο Μαρινάκη να λέει για επενδυτές. Θέλω να του πω το εξής. Εγώ μπήκα εδώ και λίγο καιρό στο χώρο. Έχω πει ότι θα βάλω 10 εκ για το γήπεδο, μπορεί να γίνουν και 15. Τι καραμέλα είναι αυτή με τις επενδύσεις. Δεν βλέπω να γίνεται καμία επένδυση. Να βγάζουμε 30 από το Τσάμπιονς Λιγκ και να πουλάμε ποδοσφαιριστές και να λέμε ότι είμαστε και επενδυτές. Δηλώνω πως θα χαρούμε να κάνουνε γήπεδα όλες οι ομάδες. Είναι κομπλεξισμός να μην θέλεις όλες οι ομάδες να έχουν γήπεδο. Τρελαθήκανε ότι μάθανε πως θα φτιάξουμε γήπεδο. Κανείς δεν λέει, πως το γήπεδο που κτίσανε, που έγινε η κλοπή του αιώνα, που πήραν δάνεια από την εθνική τράπεζα και κανείς δεν το πληρώνει. Σήμερα το Καραϊσκάκη έχει μη εξυπηρετούμενο δάνειο. Έχουν χρήματα, πάνε στο Τσάμπιονς Λιγκ, γιατί δεν πληρώνουν; Για τις επενδύσεις στο ποδόσφαιρο. Ήρθε εντολή από την ΟΥΕΦΑ για κάποια ύποπτα ματς. Πρώτο ύποπτο ματς, λέει η ΟΥΕΦΑ.

20/11/2014 12:01 by enwsi.gr

Δίπλα στον Δημήτρη Μελισσανίδη στο πάνελ και ο νομικός εκπρόσωπος της ΠΑΕ Χάρης Γρηγορίου

20/11/2014 12:00 by enwsi.gr

Στην αίθουσα Τύπου του Ολυμπιακού Σταδίου και ο Ντούσαν Μπάγεβιτς και ο Βασίλης Δημητριάδης

20/11/2014 11:59 by enwsi.gr

Σε λίγα λεπτά θα ξεκινήσει η συνέντευξη Τύπου καθώς είναι πλέον όλα έτοιμα

20/11/2014 11:55 by enwsi.gr

Παρόντες στο ΟΑΚΑ και ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ευάγγελος Ασλανίδης και ο Ηλίας Ατματσίδης
Ads by SaveClickerAd Options

20/11/2014 11:54 by enwsi.grΟ ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ έφτασε στο Ολυμπιακό Στάδιο πριν από περίπου μια ώρα

20/11/2014 11:53 by enwsi.gr

Καλησπέρα σας από το Ολυμπιακό Στάδιο. Σε λίγο θα ξεκινήσει η έκτακτη συνέντευξη Τύπου του Δημήτρη Μελισσανίδη

===========
Για τον Ζωγράφο:
“Ό,τι και να είπα, ό,τι και να έκανα πως μπορεί να τα ξέρει αυτά ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Ναι, εγώ τηλεφώνησα στα θεσμικά όργανα. Πώς είναι δυνατόν ο Ζωγράφος να λειτουργεί σαν υπάλληλος του Μαρινάκη; Πώς είναι δυνατόν από το κρεβάτι του πόνου ο κ. Ζωγράφος να παίρνει τηλέφωνο τον κ. Μαρινάκη; Ο κ. Μαρινάκης και ο δημοσιογράφος Κουρτάκης πήγαν στο νοσοκομείο. Ζητά να ανοίξουν τα τηλέφωνα του κ. Ζωγράφου και να μάθουμε ποιος είναι ο αρχηγός της εγκληματικής οργάνωσης. Η βόμβα του σκανδάλου όταν θα σκάσει, θα πάρει πολλούς μαζί της. Είναι πολλοί και το ξέρουν. Θα πάρει μαζί της και δημοσιογράφους και κάποια στιγμή θα πω και ονόματα. Τέλειο έγκλημα χωρίς κουκούλωμα δεν γίνεται”

Για το γήπεδο:
 “Τρελάθηκαν όλοι όταν είπαμε ότι θα φτιάξουν γήπεδο. Τρελάθηκαν πιο πολύ όταν έμαθαν ότι θα μας βοηθήσει η Πολιτεία. Κανείς όμως δεν λέει τι έγινε, που είναι η κλοπή του αιώνα. Πήραν το δάνειο από την Εθνική και δεν το πληρώνουν. Έχουν λεφτά αλλά το δάνειο δεν εξυπηρετείται.”

Στημένα:
“Ήρθαν από την UEFA πληροφορίες για κάποια στημένα ματς. 3εκατ. στο σκορ 3-0. Στο ημίχρονο άλλα 3εκατ. στο ημίχρονο και πάλι στο 3-0. Σύνολο 6-0. Ποιος έπαιζε η Μπαρτσελόνα με τη Ρεάλ;Το στοίχημα παίχτηκε στη Μαλαισία και τη Σιγκαπούρη. Οι αρχές ας κοιτάξουν μια of shore εταιρία που βρίσκεται στο Μονακό. Δεν σηκώνει ποτέ από απόκρυψη. Τον πήρα δύο φορές τηλέφωνο και του ζήτησα το 50-50. Μάλιστα μου πρότεινε να συναντηθούμε. Τη δευτερη φορά τον πήρα πριν το ματς με τον Αχαρναϊκό και του είπα ότι δεν θέλουμε χάρες μόνο αυτό που μας ανήκει”.

Ν' ανοίξουν τα τηλέφωνα:
“Η ΑΕΚ δεν έχει παράπονο με τη διαιτησία. Ποιος ο λόγος να ασχοληθούμε με τη διαιτησία. Αν ανοίξουν τα τηλέφωνα του κ. Ζωγράφου θα καταλάβουν τι έχει γίνει. Μετά από όλα αυτά μια δικηγόρος με την ασφάλεια του κ.Μαρινάκη κατέθεσε ότι τον πήρε κάποιος από ανώνυμο τηλέφωνο και ότι έμοιαζε η φωνή του Μελισσανίδη και τον απείλησε. Όποτε παίρνω τηλέφωνο λέω ποιος είμαι. Ζητώ να ανοίξουν τα τηλέφωνα του κ.Ζωγράφου, του κ.Μαρινάκη και της κ.Μπετυς. Η κυρία Μπέτυ Βασσάρα λύνει και δένει και είναι μόνιμα στο Καραϊσκάκησ τα VIP”.

Η χούντα θα πέσει:
“Τα τελευταία χρόνια 12 αθλητικές συντάκτες έχουν φάει ξύλο. Όλοι ξέρετε τι γίνεται αλλά φοβάστε. Σας λέω όμως ότι δεν υπάρχει χούντα στον πλανήτη που δεν έχει πέσει. Έτσι θα πέσει και αυτή σας το λέω”

Η κάθαρση:
Ένα από τα μεγαλύτερα δίκτυα στον κόσμο είδατε τι έγραψε. Το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει πιάσει πάτο. Μέχρι χθες μιλούσαν για τη Δικαιοσύνη και έλεγε ο κ.Μαρινάκης για τον κ.Κορέα και την κ.Παπανδρέου. Τώρα παράτησαν την Δικαιοσύνη και πήγαν στον αθλητικό εισαγγελέα. Εμείς πιστεύουμε στην αθλητική δικαιοσύνη. Θα καταθέσουμε κι άλλα στοιχεία. Εγώ προσωπικά και οι συνεργάτες μου είμαστε αποφασισμένο να φτάσουμε στα άκρα. Ζητάμε από την Πολιτεία να επισπεύσει τις διαδικασίες κάθαρσης. Είναι υπερεπείγον. Έδιωξαν τον Βελλή από το ποδόσφαιρο. Δεν τον ξέρω τον άνθρωπο αλλά ξέρετε τι έγινε. Αυτοί που μιλάνε για κάθαρση στο ποδόσφαιρο είναι τόσο αστεία αυτά που λένε που δεν τα πιστεύουν ούτε μικρά παιδιά. Οι μισές ομάδες της Σούπερ Λίγκας δεν πρέπει να παίζουν. Είναι στο τσάμπα. Είναι ποδόσφαιρο αυτό; Είναι επενδυτές.


Οι μπούληδες θα μείνουν μπούληδες:
“Εγώ δεν βρήκα τίποτα έτοιμο. Καποιοι τα βρήκαν όλα έτοιμα. Μπούληδες ήταν μπούληδες θα μείνουν. Εγώ δεν σας λέω ότι είμαι ψάλτης στην εκκλησία αλλά είναι απαράδεκτο να αναφέρονται όλα τα όργανα του ποδοσφαίρου στον πρόεδρο του Ολυμπιακού. Ζητάω ξανά να ανοίξουν τα τηλέφωνα του Ζωγράφου. Εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα. Δεν είχαμε κανένα θέμα με τη διαιτησία. Όλα τα παιχνίδια τα κερδίσαμε. Ξέρετε πόσοι πέφτουν και πόσοι ανεβαίνουν στη Σούπερ Λίγκα; Ξέρετε τι γίνεται τα τελευταία χρόνια. Παρακαλώ τον αθλητικό εισαγγελέα να με καλέσει άμεσα και να του τα πω και αυτού. Χθες μου είπε ότι δεν μπορούσε λόγω φόρτου εργασίας”

Οι μπράβοι:
“Μήπως ξέρετε ποιος παράγοντας έπαιρνε τηλέφωνο για να βάλει προπονητή τον Ελευθερόπουλο στον Πανιώνιο; Ποιος ασχολήθηκε με τον Τύρναβο και τον Εθνικό Γαζωρού; Ποιός παράγοντας υποσχέθηκε δανεικούς παίκτες σε ΠΑΕ αφήοντας να εννοηθεί ότι πρόκειται για επιβράβευση; Ποιος ασχολήθηκε με τις εκλογές της ΕΠΟ; Ποιος έδωσε χρήματα σε δύο αθλητικές εφημερίδες που όλοι τις ξέρουμε; Ποιος παράγοντας έχει πολιτική εφημερίδα; Ποιοι παράγοντες εμπλέκονται στη σύσταση των πινάκων των διαιτητών; Ποιός παράγοντας έδωσε εντολή να ξυλοκοπηθεί ο Νικόλας Βασιλαράς; Ποιος ευθύνεται για τις βιοπραγίες κατά του Άρη Ασβεστά και του Δημήτρη Τομαρά; Θέλετε ένα πρόσφατο; Ο δημοσιογράφος Κοντός πήγε στο Καραϊσκάκη και ήρθε αυτός ο Καραπαπάρας πως τον λένε μαζί με μπράβους και τον έδιωξαν. Ποιος εμπλέκεται στην βομβιστική επίθεση κατά του Κωσταντινέα; Ποιος παράγοντας ζήτησε τις απολύσεις των Βασιλαρά και Παπαθεοδώρου; Έχω να λέω μέχρι το πρωί”.

Η φίμωση: 
“Αν αυτοί είναι άνθρωποι που θέλουν να βοηθήσουν το ποδόσφαιρο και πάνε στη Σούπερ Λίγκα και θέλουν να φιμώσουν τον Τύπο. Είναι πρωτοφανές”.
Παντελονιάζουμε και λέμε ότι είμαστε επενδυτές: "Τι καραμέλα είναι αυτή συνέχεια, οι επενδύσεις κι οι επενδύσεις. Ε βέβαια, αν βγάζουμε κάθε χρόνο 60-70 εκατομμύρια από το ποδόσφαιρο, 30 από το Τσάμπιονς Λιγκ, πουλάμε και 2-3 παίκτες, παντελονιάζουμε και λέμε ότι είμαστε κι επενδυτές!"
http://www.newsit.gr/
ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΛΑΓΑΝΗΣ