Κωνσ/πολη: Βγήκε από το νοσοκομείο ο Λοβέρδος


 
Κωνσταντινούπολη: Βγήκε από το νοσοκομείο ο Ανδρέας Λοβέρδος.Καλά στην υγεία του και εκτός νοσοκομείου είναι ο υπουργός Παιδείας ..
Ανδρέας Λοβέρδος.Από τό περιβάλλον του, έγινε γνωστό ότι το Σάββατο εισήχθη αιφνιδίως σε νοσοκομείο της Κωνσταντινούπολης, μετά τους ισχυρούς πόνους που αισθάνθηκε στην πλάτη και τη μέση.
Οι γιατροί διέγνωσαν πέτρα στην ουροδόχο κύστη και του συνέστησαν να πίνει πολύ νερό μέχρις ότου αντιμετωπίσει ριζικά το θέμα.
Ο κ. Λοβέρδος, ο οποίος επιστρέφει το απόγευμα στην Αθήνα, συναντήθηκε την Παρασκευή με τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο, συνοδευόμενος από τον γενικό γραμματέα του υπουργείου Γεώργιο Καλαντζή, τον πρέσβη της Ελλάδας στην Άγκυρα Κυριάκο Λουκάκη και τον γενικό πρόξενο στην Κωνσταντινούπολη, Νικόλαο Μαθιουδάκη.
Ο Έλληνας υπουργός είχε μακρά συνομιλία με τον Οικουμενικό Πατριάρχη για τα θέματα που απασχολούν το Πατριαρχείο και την ομογένεια, αναφέρει σχετική ανακοίνωση η οποία εκδόθηκε από το Φανάρι.
Στη συνάντηση συμμετείχε ο μητροπολίτης Ανδριανουπόλεως Αμφιλόχιος, διευθυντής του γραφείου του Οικουμενικού Πατριαρχείου στην Αθήνα και ο πατήρ Βαρθολομαίος, γραμματέας της Συνόδου.
Ο κ. Λοβέρδος είχε περαιτέρω συναντήσεις και με παράγοντες της ομογένειας.

http://www.naftemporiki.gr/