Δευτέρα 17 Νοεμβρίου 2014

Ντάλας για τη διαιτησία Σπάθα στην Τρίπολη.ΒΙΝΤΕΟ

Άστραψε και βρόντηξε ο αρχιδιαιτητής Χιου Ντάλας 
Ντάλας για τη διαιτησία Σπάθα στην Τρίπολη: Δεν μπορώ να πιστέψω ότι είναι απλά λάθη. Χιου Ντάλας έκανε λόγο για την πιο γελοία κάρτα ...
που έχει δει ποτέ στη ζωή του!
Για τις υποψίες του για στημένα σφυρίγματα σε αγώνες του ελληνικού πρωταθλήματος, μίλησε ανοιχτά, για πρώτη φορά από την τοποθέτησή του στην Kεντρική Eπιτροπή Διαιτησίας, ο Σκωτσέζος Χιου Ντάλας.

Μιλώντας σε σεμινάριο διαιτητών, ο αρχιδιαιτητής της Σούπερλιγκας αναφέρθηκε στις προκλητικές αποφάσεις του Ηλία Σπάθα και των βοηθών του στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Αστέρα, στην Τρίπολη, -όπου οι γηπεδούχοι έμειναν με 10 παίκτες από το πρώτο ημίχρονο-  κάνοντας λόγο για την πιο γελοία κάρτα που έχει δει ποτέ στη ζωή του!

Τόνισε ότι δεν πρέπει να επαναληφθούν τέτοιες διαιτησίες. "Δεν μπορώ να πιστέψω ότι είναι απλά λάθη" επισήμανε ο κ. Ντάλας.

Στην επίθεση πέρασε και ο Σταμάτης Βελλής, πρώην μεγαλομέτοχος του Απόλλωνα Σμύρνης, με αφορμή τις καταγγελίες του Βαγγέλη Μαρινάκη, στο διοικητικό συμβούλιο της Σούπερλιγκας, όπου υποστήριξε πως ο Δημήτρης Μελισσανίδης ευθύνεται για την επίθεση στον Χριστόφορο Ζωγράφο και τους σκανδαλώδεις ορισμούς των διαιτητών στην Football League.

Ο κ. Βελλής μιλώντας σε φίλους του Απόλλωνα επισήμανε ότι ο Δημήτρης Μελισσανίδης δεν "έπαιζε μπάλα" εδώ και κάποια χρόνια. Για αυτά που συνέβησαν λοιπόν τα τελευταία χρόνια στο Ελληνικό ποδόσφαιρο γιατί δε μας λέει ο κ. Μαρινάκης ποιος ευθύνεται; Σίγουρα πάντως όχι ο Μελισσανίδης", αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Βελλής.

Παράλληλα, ο πρώην μεγαλομέτοχος του Απόλλωνα αναρωτιέται από πού γνωρίζει ο κ. Μαρινάκης τους διαιτητές που θα σφυρίξουν στους αγώνες  Football League....

Από την Κρήτη σε σεμινάριο κατά της βίας ο τέως πρόεδρος της ΕΠΟ Βασιλάκης Γκαγκάτσης επισήμανε από την πλευρά του ότι "με πόνεσε η διάλυση της Εθνικής, είναι η έναρξη της κατάρρευσης της προσπάθειας που άρχισε το 2002. Οι άνθρωποι που διοικούν την Ομοσπονδία πρέπει να πάνε σπίτια τους..."

Σημειώνεται ότι σε εκτενή ανάλυσή του το γερμανικό πρακτορείο ειδήσεων dpa αναφέρεται στη βαθιά κρίση του ελληνικού ποδοσφαίρου «η οποία αφορά κυρίως τις ομάδες, όπου επικρατεί η βία και η διαφθορά».

Συνεχίζονται στο μεταξύ οι έντονες αντιδράσεις στον πολιτικό κόσμο για τη φαύλη κατάσταση που επικρατεί στο ποδόσφαιρο στον απόηχο της μαφιόζικης επίθεσης στον αναπληρωτή πρόεδρο της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας Χριστόφορο Ζωγράφο, ο οποίος εξακολουθεί να νοσηλεύεται φρουρούμενος στο νοσοκομείο.

Στελέχη της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ καυτηρίασαν μέσω του ΣΚΑΪ τα κακώς κείμενα στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ζητώντας να αναληφθεί δράση για την εξυγίανσή του.

Πηγή: http://www.skai.gr





Γ

Δεν υπάρχουν σχόλια: