ΟΑΕΔ:Τρίτη οι αιτήσεις για τις 2500 θέσεις ανέργων


ΟΑΕΔ: Από την Τρίτη οι αιτήσεις για τις 2500 θέσεις ανέργων του προγράμματος επιχορήγησης Επιχειρήσεων  
ΟΑΕΔ: Από την Τρίτη οι αιτήσεις για τις 2500 θέσεις ανέργων του προγράμματος επιχορήγησης Επιχειρήσεων.Η επιχορήγηση για τους ...
ωφελούμενους ανέρχεται στο ποσό των 18 ευρώ ημερησίως και για διάστημα 25 ημερών το μήνα. Η συνολική διάρκεια του προγράμματος ορίζεται στους δώδεκα μήνες.Πηγή: Eurokinissi
ΟΑΕΔ: Από την Τρίτη οι αιτήσεις για τις 2500 θέσεις ανέργων του προγράμματος επιχορήγησης Επιχειρήσεων
Ξεκινά από αύριο Τρίτη 18 Νοεμβρίου η υποβολή αιτήσεων για συμμετοχή στο πρόγραμμα «Επιχορήγηση επιχειρήσεων για την πρόσληψη 10.000 ανέργων ηλικίας 30-66 ετών» του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού (ΟΑΕΔ), προκειμένου να καλυφθούν οι 2.500 θέσεις ανέργων, που δεν καλύφθηκαν κατά την προηγούμενη αρχική δημόσια πρόσκληση του προγράμματος

Οι υπολειπόμενες θέσεις κατανέμονται ως εξής:

Για την Κρήτη, τα Ιόνια Νησιά, το Β. Αιγαίο, την Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, την Ηπειρο, τη Θεσσαλία, τη Δυτική Ελλάδα και την Πελοπόννησο, 1.420 θέσεις.

Οι υπόλοιπες 1.080 θέσεις κατανέμονται στην Αττική, την Κεντρική και τη Δυτική Μακεδονία.

Οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις που επιθυμούν να συμμετάσχουν στο συγκεκριμένο πρόγραμμα, θα έχουν τη δυνατότητα να υποβάλλουν τις απαραίτητες αιτήσεις εκδήλωσης ενδιαφέροντος, από αύριο, 18 Νοεμβρίου, στις 10 το πρωί, έως και τις 28 Νοεμβρίου, στις 3 μετά το μεσημέρι.

Η υποβολή των αιτήσεων θα μπορεί να γίνεται στο ειδικό πεδίο του διαδικτυακού τόπου του ΟΑΕΔ, στη διεύθυνση www.oaed.gr.

Η επιχορήγηση για τους ωφελούμενους ανέρχεται στο ποσό των 18 ευρώ ημερησίως και για διάστημα 25 ημερών το μήνα. Η συνολική διάρκεια του προγράμματος ορίζεται στους δώδεκα μήνες.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Διοίκησης του Οργανισμού, εάν οι παραπάνω θέσεις καλυφθούν πριν από την καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων (28-11-2014), τότε θα σταματήσει αυτόματα το δικαίωμα υποβολής ηλεκτρονικών αιτήσεων για υπαγωγή στο πρόγραμμα.

Οσες επιχειρήσεις επιλεχθούν να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα, οφείλουν να προχωρήσουν στην πρόσληψη των ανέργων που θα υποδείξει ο ΟΑΕΔ, το αργότερο έως τις 31 Δεκεμβρίου 2014.

ΝΕΑ