Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου 2014

Κρστιτς: ''Δικαίωμα του Μπουρούση..άν δέν έχει ξεχάσει.''

 
Τον Αύγουστο του 2010, η φιλική αναμέτρηση της Ελλάδας με τη Σερβία στο τουρνουά ''Ακρόπολις''  έγινε ''ροντέο'', όταν ο Αντώνης ..
Φώτσης με τον Μίλος Τεόντοσιτς διαπληκτίστηκαν για ένα φάουλ.Η κατάσταση ξέφυγε, με γροθιές εκατέρωθεν από και προς τον Σχορτσιανίτη, τον Τσαρτσαρή, τον Φώτση, τον Κέσελ, τον Μπιέλιτσα και τον Κρστιτς.
Ο Γιάννης Μπουρούσης μπήκε στη μέση για να ηρεμήσει τα πνεύματα και να προστατεύσει συμπαίκτες κι αντιπάλους όταν δέχτηκε μια καρέκλα από τον Κρστιτς που προσγειώθηκε με δύναμη στο κεφάλι του και τον τραυμάτισε!
Οι δυο ομάδες αναμετρώνται αύριο (07/09, 19:00) στη Μαδρίτη για τη φάση των ''16'' του Παγκοσμίου Κυπέλλου και ο Σέρβος σέντερ μίλησε στο ισπανικό περιοδικό ''Gigantes del Basket'' για το... ατυχές συμβάν με τον Έλληνα σέντερ.
 
''Αν ο Μπουρούσης δεν έχει ξεχάσει τι συνέβη, είναι δικαίωμά του! Για μένα, το ζήτημα έληξε το ίδιο βράδυ στο ΟΑΚΑ. Έχω ζητήσει πολλές φορές συγγνώμη για τη συμπεριφορά μου σε εκείνο το παιχνίδι. Δεν πρόκειται να κάνω κάτι περισσότερο. Ήταν ένα λάθος. Δέχτηκα τις συνέπειες, όμως θέλω να κοιτάζω μπροστά. Επαναλαμβάνω. Αν κάποιος δεν θέλει να ξεχάσει τι έγινε, ούτε να ζητήσει συγγνώμη, αυτό είναι δικαίωμά του. Είναι δικό του πρόβλημα! Παίξαμε με τον Μπουρούση την περσινή χρονιά, στους αγώνες Ρεάλ Μαδρίτης - ΤΣΣΚΑ και δεν έγινε απολύτως τίποτα. Ελπίζω να συμβεί το ίδιο και στο επόμενο μεταξύ μας παιχνίδι'' ανέφερε χαρακτηριστικά ο Σέρβος σέντερ της Αναντολού Εφές.
http://www.sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: