Ρόδος: Σκότωσε τη μητέρα του με 14 μαχαιριές


Μετά το έγκλημα, οι δύο εμπλεκόμενοι αναστάτωσαν το χώρο (φωτό dimokratiki.gr)  
Ρόδος: Σκότωσε τη μητέρα του με 14 μαχαιριές επειδή διαφωνούσε με το γάμο του...Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά ο γιος παρουσία της..
φίλης του κατακρεούργησε με 14 μαχαιριές την άτυχη 61χρονη επειδή διαφωνούσε με την σχέση που είχε με την Ρωσίδα ενώ αυτός ήθελε να την παντρευτεί.
Εξιχνιάστηκε η ανθρωποκτονία 61χρονης που έγινε τον Ιούνιο του 2012 στo χωριό Γεννάδι της Νότιας Ρόδου.
Δράστης είναι ο 26χρονος γιος του θύματος, ενώ εμπλεκόμενη στην υπόθεση ως συνεργός του, είναι 36χρονη, υπήκοος Ρωσίας, με την οποία διατηρούσε τότε σχέσεις. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά ο γιος παρουσία της φίλης του κατακρεούργησε με 14 μαχαιριές την άτυχη 61χρονη επειδή διαφωνούσε με την σχέση που είχε με την Ρωσίδα ενώ αυτός ήθελε να την παντρευτεί.
Μετά το έγκλημα, οι δύο εμπλεκόμενοι αναστάτωσαν το χώρο, προκειμένου να αποπροσανατολίσουν τις έρευνες των διωκτικών Αρχών και να εμφανίσουν τη δολοφονία ως αποτέλεσμα ή με κίνητρο τη ληστεία.
Ο 26χρονος και η 36χρονη οδηγήθηκαν στην Ανακρίτρια Πρωτοδικών Ρόδου, όπου μετά την  ολοκλήρωση των απολογιών τους, κρίθηκαν προσωρινά κρατούμενοι, για ανθρωποκτονία από πρόθεση και παράνομη οπλοφορία και συνέργεια στην ανθρωποκτονία αντίστοιχα.

Πηγή: http://www.skai.gr