Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου 2014

Οικονόμος Τσαριτσάνης-Βατανιακός 0-1 Φιλική επικράτηση

 
Οικονόμος Τσαριτσάνης-Βατανιακός 0-1 Φιλική επικράτηση οι Κατερινιώτες.Εκτός έδρας νίκη για τον Βατανιακό που πέρασε από.. την Τσαριτσάνη κερδίζοντας τον τοπικό Οικονόμο σε φιλική συνάντηση με 1-0.Η αναμέτρηση κινήθηκε σε αρκετά γρήγορα ρυθμό, με καλές και συνδυασμένες κινήσεις σε όλες τις γραμμές του γηπέδου, δυνατές κόντρες και μονομαχίες μεταξύ των παιχτών, που θύμιζαν σε πολλές περιπτώσεις παιχνίδι τελικού και όχι φιλική συνάντηση.
 

Το μοναδικό γκολ του αγώνα πέτυχαν οι φιλοξενούμενοι με πέναλτι στο 23΄, καθώς σημειώθηκε  ανατροπή στην περιοχή της Τσαριτσάνης του αμυνόμενου Κολιού πάνω στον επιτιθέμενο Βραχνό, καταλογίζοντας τη φάση ο διαιτητής. 
Εκτέλεσε επιτυχώς ο Ποτουρίδης, σημειώνοντας με συρτό σουτ το 0-1.
Πιο νωρίς στο 19΄ ο Σταύρε απείλησε την εστία του Νούσια με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή, αποκρούοντας ο τερματοφύλακας του Οικονόμου σε κόρνερ με τα χέρια.
 
 
Στο 27΄ σέντραρε από δεξιά ο Καραγκούνης, βρίσκοντας σε καλή θέση τον Παπαϊωάννου, σουτ του οποίου δεν είχε επιτυχή κατάληξη. Κατά τη διάρκεια της επανάληψης παίχθηκε πιο όμορφο ποδόσφαιρο, με τους παίχτες της Τσαριτσάνης να πιέζουν ασφυκτικά τον αντίπαλο, στοχεύοντας αρχικά στο γκολ της ισοφάρισης και τους φιλοξενούμενους να αντιστέκονται σθεναρά, προσπαθώντας με αντεπιθέσεις να πλασαριστούν στην περιοχή του Νούσια.
Ο Χάμος έχασε ευκαιρία με κεφαλιά στο 50΄ να ισοφαρίσει, επίσης  με κεφαλιά στο 62΄ ο Σεγκάϊ αστόχησε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα της φιλοξενούμενης εστίας. Ο ίδιος παίχτης είχε μια ακόμη καλή ευκαιρία να σημειώσει τέρμα με σουτ στο 68΄.
Οικονόμος και Βατανιακός θα ξαναβρεθούν ως αντίπαλοι, επίσημα αυτή τη φορά, την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος στο Βατάν της Κατερίνης.
 
 
ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ (Κώστας Κατσάρας): Νούσιας, Γκαμπέτας (66΄ Κουλτσιάκης), Καλφούτζος (46΄ Νάνος), Κολιός (75΄ Μανακούσιος), Κουμπούρας, Αγρόδημος (75΄ Μάντζιος), Καραγκούνης (57΄ Τόλιος), Μπαλής (46΄ Σενγκάϊ), Παπαϊωάννου (46΄ Καραγιάννης), Χάμος, Μπλατσέρη (66΄ Σιαφαρίκας).
ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΣ (Τάσος Ιωαννίδης): Τζήμας,  Μαυρόπουλος (83΄ Μοσχολούρης), Καραγιάννης, Παναγιωτίδης Σ., Χαρτζοματζίδης, Πιρίτσαους (66΄ Δαδάκος), Δαλαμήτρας (57΄ Ερμάλ), Παναγιωτίδης Γ., Σταύρε (90΄ Κυπαρίσσης), Ποτουρίδης, Βραχνός (73΄ Μυλιόρδος).

Δεν υπάρχουν σχόλια: