Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου 2014

Ο Μαντορλίνι στηρίζει Ταχτσίδη και Χριστοδουλόπουλο.ΒΙΝΤΕΟ

 
Ευχαριστημένος για το γεγονός ότι η Βερόνα δεν παράτησε το ματς με τη Τζένοα εμφανίστηκε ο Αντρέα Μαντορλίνι. Η Τζένοα προηγήθηκε 2-0
μέσα στο "Μπεντεγκόντι" χάρη σε δύο γκολ του Αλεσάντρο Μάτρι, όμως η Ελλάς Βερόνα δεν πέταξε λευκή πετσέτα και δικαιώθηκε. Πρώτα ο Παναγιώτης Ταχτσίδης μείωσε το σκορ με όμορφο πλασέ με το αριστερό λίγο έξω από την περιοχή ενώ ο Ιονίτσα που είχε πετύχει το νικητήριο γκολ στην έδρα της Τορίνο πριν λίγες ημέρες, πέτυχε με εξαιρετική κεφαλιά το γκολ της ισοφάρισης (2-2).
"Είχαμε δύο σημαντικές ευκαιρίες για γκολ και μετά η Τζένοα πήρε κεφάλι στο σκορ με τον Μάτρι. Ήταν ένα χτύπημα για μας όμως η ομάδα δεν τα παράτησε, κάναμε ένα λάθος στο 2-0 των αντιπάλων αλλά συνεχίσαμε να πιστεύουμε.
Οφείλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που μας βοήθησε να ανατρέψουμε την κατάσταση σε ένα δύσκολο ματς.
Θέλαμε να πάρουμε ακόμα και τη νίκη και η ομάδα το πίστευε, κάτι που φάνηκε όταν ο Μόρας βγήκε στην επίθεση και προσπαθούσε να πάρει την κεφαλιά σε κάθε σέντρα στην αντίπαλη περιοχή!", δήλωσε αρχικά ο τεχνικός των Βερονέζων, ο οποίος μίλησε και για τους Σαβιόλα, Ταχτσίδη και Χριστοδουλόπουλο.
"Δεν ήταν εύκολα τα πράγματα για τον Σαβιόλα, έκανε το παιχνίδι που έπρεπε να κάνει. Δεν είχε μεγάλη αυτονομία κινήσεων. Τα λάθη που κάνει ο Ταχτσίδης φαίνονται χοντρά, μερικές φορές χάνεται στην ντρίμπλα, αλλά κάνει φανταστικό παιχνίδι γενικότερα.
Πιστεύω ότι έτρεξε πάρα πολύ κόντρα στην Τζένοα, συνδυάζοντας δύναμη με ποιότητα. Είναι πολύ σημαντικός παίκτης για μας, είναι ένας νεαρός ποδοσφαιριστής που μου αρέσει να τον βλέπω να αγωνίζεται σε αυτό το επίπεδο.
Ο Λάζαρος είναι καινούριος στην ομάδα, χρειάζεται ακόμα να καταλάβει μερικά πράγματα. Έχω μεγάλη εμπιστοσύνη σε αυτόν, κατά τη γνώμη μου έχει σημαντικές ικανότητες και πρέπειπ να κάνει ακόμα υπομονή.
Τον περιμένω, όπως πιστεύω το ίδιο πρέπει να κάνουν και όλοι οι οπαδοί".
Σημειώνεται πως με αυτή την ισοπαλία η Ελλάς Βερόνα διατήρησε το αήττητο (2 νίκες-2 ισοπαλίες) και είναι πλέον στη 2η θέση της βαθμολογίας μαζί με Ίντερ και Σαμπντόρια, ενώ η 5η αγωνιστική την βρίσκει να ταξιδεύει στη Ρώμη για να αντιμετωπίσει την πρωτοπόρο της βαθμολογίας Ρόμα.
Πηγή: sport24.gr
Βερόνα - Τζένοα (2-2):

Δεν υπάρχουν σχόλια: