Ο Παναθηναϊκός εξήγησε...για το «όχι» στον Καραγκούνη


Ο Παναθηναϊκός εξήγησε τους λόγους για το «όχι» στον Καραγκούνη Ο Παναθηναϊκός εξήγησε τους λόγους για το «όχι» στον Καραγκούνη.Το σκεπτικό βάσει του οποίου δεν προχώρησε η επιστροφή..
του Γιώργου Καραγκούνη εξήγησε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός σε ανακοίνωση που εξέδωσε, μία ημέρα μετά την οριστική απόσυρση του ενδιαφέροντος για τον αρχηγό της Εθνικής ομάδας.
Οι άνθρωποι του «τριφυλλιού» πήραν θέση για την αρνητική τροπή, τονίζοντας πως τα κριτήρια ήταν καθαρά ποδοσφαιρικά, προκειμένου να μην διαταραχθούν οι ισορροπίες πάνω στις οποίες πορεύεται πλέον ο σύλλογος.
Ωστόσο, οι «πράσινοι» χαρακτηρίζουν τον Καραγκούνη ως «εμβληματικό ποδοσφαιριστή και «ξεχωριστό κομμάτι της μεγάλης παναθηναϊκής οικογένειας».
Ο Παναθηναϊκός εξήγησε τους λόγους για το «όχι» στον ΚαραγκούνηΗ θέση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:
«Ο Γιώργος Καραγκούνης είναι ένας εμβληματικός ποδοσφαιριστής που ανδρώθηκε στον Παναθηναϊκό και τίμησε το ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο Παναθηναϊκός το τελευταίο διάστημα, έχει προχωρήσει σε ριζικές αλλαγές και στον σχεδιασμό μιας νέας ποδοσφαιρικής φιλοσοφίας, συσπειρώνοντας τον κόσμο και εμπνέοντας τους ποδοσφαιριστές που εντάχθηκαν στο δυναμικό του.
Το μοντέλο που αντανακλά σήμερα ο Σύλλογος, αφορά κυρίως στη δημιουργία μιας νέας υγιούς ομάδας, με την ανάδειξη νέων παικτών και με τον κόσμο του Παναθηναϊκού ενωμένο στις κερκίδες της Λεωφόρου. Σε αυτό το μοντέλο, η ισορροπία αποτελεί βασικό κανόνα, που ο νέος Παναθηναϊκός δεν επιθυμεί να αψηφίσει.
Ο Παναθηναϊκός του σήμερα και του αύριο έχει ξεκάθαρο ενωτικό πρόσωπο αλλά είναι και υπεράνω οποιουδήποτε προσώπου.
Ανεξάρτητα από την εξέλιξη των πραγμάτων ο Γιώργος Καραγκούνης ήταν, είναι και θα είναι ξεχωριστό κομμάτι της μεγάλης Παναθηναϊκής οικογένειας και του ευχόμαστε καλή συνέχεια σε ότι επιλέξει να κάνει».

ΝΕΑ