Σάββατο 5 Ιουλίου 2014

ΚΩΠΗΛΑΣΙΑ. ΝΟΚΑΤ.7 χρυσά μετάλλια στη λίμνη της Καστοριάς

ΚΩΠΗΛΑΣΙΑ.Ιδιαίτερα επιτυχημένη παρουσία του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης με 7 χρυσά μετάλλια στη λίμνη της Καστοριάς. Πολύ..
δυναμική η εμφάνιση των πληρωμάτων του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης στους Διασυλλογικούς Αγώνες κωπηλασίας που διοργάνωσε ο Ναυτικός Όμιλος Μαυροχωρίου «Εις τιμήν των απόδημων Μαυροβινών» την τελευταία Κυριακή του Ιουνίου στη λίμνη της Καστοριάς.
Η διοργάνωση είχε σαν κύριο χαρακτηριστικό την πολύ μεγάλη συμμετοχή με 300 περίπου αθλητές από 14 συλλόγους της χώρας να αγωνίζονται σε πάνω από 150 πληρώματα, καθώς ήταν η τελευταία ευκαιρία για τους προπονητές να δοκιμάσουν τα πληρώματά τους, πριν το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων –Κορασίδων που θα διεξαχθεί 25-27 Ιουλίου στα Ιωάννινα.
 
Ο Ναυτικός Όμιλος Κατερίνης συμμετείχε στους αγώνες με 23 κωπηλάτες και κωπηλάτριες, και τα συμπεράσματα που αποκόμισαν ο Τεχνικός Σύμβουλος κ. Μπικογιάννης Γ. και η Προπονήτρια κα. Φυτοπούλου Κ. ήταν πολύ θετικά καθώς τα 7 από τα 10 πληρώματα του Ν.Ο.ΚΑΤ. πανηγύρισαν την κατάκτηση της πρώτης θέσης στο αγώνισμά τους, ενώ έφεραν ακόμη μια 3η (χάλκινο μετάλλιο) και δυο 4ες θέσεις.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα
Την πρώτη θέση και το κύπελλο στο αγώνισμά τους κατέκτησαν οι κωπηλάτες-τριες:
1) Νικολαΐδου Δέσποινα στο αγώνισμα σκιφ Γυναικών.
2) Παπαθανασίου Παναγιώτης και Ευσταθιάδης Λευτέρης στο αγώνισμα διπλό σκιφ παίδων.
3) Ηλιάδου Νίκη, Κυριακίδου Κωνσταντίνα, Κωστοπούλου Κατερίνα και Τσαρούχα Μαρία στο αγώνισμα τετραπλό σκιφ κορασίδων 12-14 ετών.
4) Γραμματόσης Νίκος και Σταμκόπουλος Μάρκος στο αγώνισμα διπλό σκιφ παίδων 12-14 ετών.
5) Τσελίκας Νίκος, Χατζησαββίδης Χρήστος, Τσέτσας Αντώνης και Μαχαιρίδης Κυριάκος στο αγώνισμα τετραπλό σκιφ παίδων 12-14 ετών.
6) Νάστος Σωτήρης και Τζιόμπανος Ζαχαρίας στο αγώνισμα διπλό σκιφ παίδων 12-14 ετών
7) Μπούφτας Μανώλης στο αγώνισμα σκιφ παίδων 12-14 ετών.
Την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησαν στο αγώνισμα τετράκωπος κορασίδων οι Τσιβούλα Ράνια, Ψωμιάδου Άννα, Τελμετίδου Χρυσή και Ψωμιάδου Κωνσταντίνα, ενώ στην τέταρτη θέση τερμάτισαν οι Καζάκας Γιώργος και Ζαβαντίας Κωνσταντίνος στο αγώνισμα διπλό σκιφ παίδων και ο Τσιαλός Δημήτρης στο αγώνισμα σκιφ παίδων 12-14 ετών.
Την αποστολή συνόδεψαν ο Πρόεδρος του Ν.Ο.ΚΑΤ. κος Γ. Μελετλίδης, ο Τεχνικός Σύμβουλος κος Γ. Μπικογιάννης, η προπονήτρια του τμήματος κα Κ. Φυτοπούλου καθώς και πάρα πολλοί γονείς , και φίλοι του Ν.Ο.ΚΑΤ. οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν πολύ ενδιαφέρουσες κούρσες και να πανηγυρίσουν τις πολλές νίκες των πληρωμάτων της Κατερίνης.
Το Τμήμα Κωπηλασίας του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης δέχεται νέους αθλητές και αθλήτριες ηλικίας 12 ως 15 ετών κάθε Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή και Σάββατο στις 09.00 στις εγκαταστάσεις του στην Παραλία. Τηλ. 6944812050 κος Γ. Μπικογιάννης καθηγητής Φ.Α. Τεχνικός Σύμβουλος Ν.Ο.ΚΑΤ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: