Σάββατο 5 Ιουλίου 2014

Τέλος το Μουντιάλ για τον Νεϊμάρ.. μετά τον τραυματισμό του..

Πάγωσε ολόκληρη η Βραζιλία με τον τραυματισμό του Νεϊμάρ To χτύπημα που δέχτηκε ο σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα , από τον Ζουνίγκα, στον προημιτελικό της ομάδας του τον αφήνει..
εκτός της διοργάνωσης. Καζάνι που βράζει ολόκληρη η Βραζιλία που απειλούν τον μπακ των« καφετέρος », αλλά και την αποστολή των Κολομβιανών
Η χαρά της πρόκρισης στα ημιτελικά του Moυντιάλ μετριάστηκε στη Βραζιλία από το σοκ της είδησης ότι ο μεγάλος αστέρας της «σελεσάο», Νεϊμάρ χάνει το υπόλοιπο του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Ο ηγέτης της Βραζιλίας τραυματίστηκε στην πλάτη σε σκληρό μαρκάρισμα του Ζουνίγα στον προημιτελικό με την Κολομβία (2-1).
Πάγωσε ολόκληρη η Βραζιλία με τον τραυματισμό του Νεϊμάρ Πάγωσε ολόκληρη η Βραζιλία με τον τραυματισμό του Νεϊμάρ
Πάγωσε ολόκληρη η Βραζιλία με τον τραυματισμό του Νεϊμάρ 
Αποχώρησε με φορείο, υποβλήθηκε σε εξετάσεις που έδειξαν ότι έχει υποστεί κάταγμα που ναι μεν δεν απαιτεί χειρουργική επέμβαση, αλλά ακινητοποίηση μερικών εβδομάδων. Όπως ανέφεραν οι γιατροί που τον εξέτασαν είπαν πως αν το χτύπημα ήταν λίγα εκατοστά δίπλα από το σημείο που δέχτηκε τη γονατιά του αντιπάλου του, θα μπορούσε να του προκαλέσει ακόμη και μόνιμα κινητικά προβλήματα! Μάλιστα ο σοβαρός τραυματισμός  του Νεϊμαρ (κάταγμα στον τρίτο σπόνδυλο) έχει καταστήσει τον Κολομβιανό μπακ εχθρό ολόκληρης της Βραζιλίας.
 Ο μπακ της Νάπολι έχει δεχθεί τα πυρά  από τα ΜΜΕ της χώρας του καφέ, ενώ τον αποκαλούν χαρακτηριστικά «δολοφόνο», ενώ δέχεται και απειλές ακόμη και για τη ζωή του από τα  μέσα κοινωνικής δικτύωσης και όχι μόνο. Για τον λόγο αυτό η αστυνομία της Βραζιλίας αναμένεται να έχει  αυξημένα μέτρα προστασίας  για την αποστολή της Κολομβίας κατά την επιστροφή της στην  Μπογκοτά
 «Δεν ήθελα να τραυματίσω τον Νεϊμάρ. Όταν βρίσκομαι στον αγωνιστικό χώρο, το μόνο που προσπαθώ να κάνω είναι να υπερασπιστώ τη φανέλα που φορώ και τη χώρα μου. Όμως ποτέ δεν έχω πρόθεση να χτυπήσω και να προκαλέσω ζημιά σε κάποιον. Εύχομαι να μην είναι κάτι σοβαρό και με τη βοήθεια του Θεού να επιστρέψει γρήγορα στα γήπεδα γιατί είναι ένας πολύ ταλαντούχος παίκτης», δήλωσε ο Σούνιγκα, ενώ η FIFA φέρεται να ερευνά την υπόθεση και είναι ορατό το ενδεχόμενο να επιβάλει ποινή στον «δράστη».

Εδώ ακριβώς τραυματίστηκε ο Νεϊμάρ Εδώ ακριβώς τραυματίστηκε ο Νεϊμάρ

Εδώ ακριβώς τραυματίστηκε ο Νεϊμάρ 

Β.Σπ./http://www.enet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: