Σάββατο 5 Ιουλίου 2014

Δυσκολα στα ημιτελικά η Βραζιλία...2-1 την Κολομβία

H Bραζιλία μετά από 12 χρόνια επέστρεψε στα ημιτελικά, καθώς νίκησε δύσκολα με 2-1 την Κολομβία χάρη σε γκολ των κεντρικών ..
της αμυντικών. Αντίπαλος η Γερμανία στους "4".Ο Λουίζ Φελίπε Σκολάρι τελικά διατήρησε τον Φρεντ στην κορυφή της επίθεσης και μοναδική του αλλαγή ήταν ο Μάικον ως δεξί μπακ αντί του Ντάνι Άλβες. Ο Χοσέ Πέκερμαν από την άλλη έπαιξε όπως στην πρεμιέρα με την Ελλάδα, με 4-5-1, κορυφή ο Τεόφιλο Γκουτιέρες, στα πλάγια Κουαδράρο και Ιμπάρμπο, ενώ μόνη αλλαγή ήταν στο κέντρο ο Γκουαρίν αντί του Αγκιλάρ. Η Βραζιλία ευτύχησε στην πρώτη καλή φάση να ανοίξει το σκορ, με τον Τιάγκο Σίλβα να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα από κοντά με τον αριστερό μηρό, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Νεϊμάρ, ενώ ο Κάρλος Σάντσες ήταν αυτός που τον έχασε στο μαρκάρισμα.  

Η ποιότητα της Κολομβίας, αλλά φυσικά και η ανάγκη πλέον για γκολ, έκαναν την Βραζιλία να παίζει καλά, επειδή ακριβώς ο αντίπαλος της έδωσε χώρο. Φάσεις μεγάλες δεν έγιναν στο πρώτο ημίχρονο, αν και οι δύο ομάδες είχαν ευκαιρίες, ενώ αυτός που δεν... φάνηκε ήταν ο Νεϊμάρ.
Η Κολομβία ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο πιο επιθετική, με τον Αντριάν Ράμος να παίρνει την θέση του Ιμπάρμπο και το 4-5-1 να γίνεται 4-4-2. Δεν κατάφερε όμως να βρει λύσεις, καθώς από την μία ο Χάμες Ροντρίγκες έκανε ότι μπορούσε, αλλά έτρωγε και πολύ... ξύλο, ενώ από την άλλη το κεντρικό αμυντικό δίδυμο των Βραζιλιάνων ήταν εξαιρετικό. Είναι άλλωστε τα δύο καλύτερα στόπερ στον κόσμο, ενώ μετά τον Τιάγκο Σίλβα ήταν η σειρά και το Νταβίντ Λουίζ στο 68' να σκοράρει και να κάνει το 2-0 με καταπληκτική εκτέλεση φάουλ από κάτι περισσότερο από 30 μέτρα απόσταση.
Οι Κολομβιανοί δεν σταμάτησαν να πιστεύουν και στο 78' κέρδισαν πέναλτι με τον Κάρλος Μπάκα να ανατρέπεται από τον Ζούλιο Σέζαρ (κακώς δεν αποβλήθηκε) και τον Χάμες Ροντρίγκες από τα 11 βήματα να μειώνει σε 2-1 με το 6ο γκολ του στην διοργάνωση.
See more at: http://www.sigmalive.com/s

Δεν υπάρχουν σχόλια: