Τρίτη 1 Ιουλίου 2014

Δάκρυσε ο «Κάρα» στο αντίο του...στην Εθνική Ελλάδος

Η ζωή του όλη με το εθνόσημο στο στήθος... Έπειτα από 22 χρόνια ήρθε η στιγμή για τον Γιώργο Καραγκούνη να πει "αντίο" στην Εθνική ομάδα,.. της οποίας τη φανέλα φόρεσε όταν ήταν 15 ετών και την τίμησε μέχρι τα 37 χρόνια του. Οι 139 συμμετοχές του με την Εθνική Ανδρών αλλά και οι 111 με τις "μικρές" Εθνικές ομάδες μαρτυρούν τον λόγο για τον οποίο ο "Κάρα" ήταν και θα παραμείνει ο εμβληματικός αρχηγός της "γαλανόλευκης".
Το "αντίο" του Γιώργου Καραγκούνη έχει... πικρή γεύση καθώς ο "Τυπάρας" ήθελε όσο τίποτα άλλο να αγωνιστεί σε προημιτελικό Παγκοσμίου Κυπέλλου παρά το γεγονός ότι έχει πολλά επιτεύγματα για να αισθάνεται περήφανος και "γεμάτος" με αποκορύφωμα την κατάκτηση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος το 2004 αλλά και την πρόκριση στους "8" του EURO 2012 με δικό του γκολ στο ματς με τη Ρωσία. Ο Καραγκούνης ήταν "παρών" φορώντας τη γαλανόλευκη φανέλα και στο EURO 2008 και φυσικά στο Μουντιάλ της Νοτίου Αφρικής το 2010.
Με δάκρυα στα μάτια, ο Γιώργος Καραγκούνης είπε "αντίο" στους συμπαίκτες του στο γεύμα της ομάδας στο ξενοδοχείο του Ρεσίφε μετά από τον συγκλονιστικό αγώνα με την Κόστα Ρίκα.
«Είναι τιμή μου που σας είχα συμπαίκτες όλα αυτά τα χρόνια. Σας ευχαριστώ όλους από καρδιάς. Πετύχαμε πολλά μαζί και ζήσαμε μεγάλες στιγμές. Συνεχίστε και εγώ θα είμαι πάντα δίπλα σας. Σημασία έχει να κρατήσουμε την Εθνική σε αυτόν τον δρόμο», είπε ο "Κάρα" και όλοι οι ποδοσφαιριστές της ομάδας τον χειροκρότησαν και τον αγκάλιασαν...
www.pamesports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: