Παρασκευή 6 Ιουνίου 2014

Φίλους και αγνώστους θα βοηθήσει ο D-Day στην επιστροφή.βιντεο

 
Φίλους και αγνώστους θα βοηθήσει ο D-Day στην επιστροφή  για σκηνή του ηρωισμού.Δημοσιεύθηκε 6 του Ιούνη 2014....
FoxNews.com.ΑΤΛΑΝΤΑ -..
Στα 94 χρόνια , ο D-Day βετεράνος Sherwin Callander του Μάντισον, Αλαμπάμα, έχει κρατήσει μια ερωτική αίσθηση του χιούμορ μέσα από μια ζωή απροσδόκητης περιπέτειας.
«Εγώ δεν στρατολογήθηκα. Εθελοντικά  πήγα ," δήλωσε ο Callander, ο οποίος εντάχθηκε στο Πολεμικό Ναυτικό των ΗΠΑ το 1938." Φυσικά, όταν πήγα σε, το μόνο πράγμα που σκεφτόμουν ήταν ένα κορίτσι σε κάθε λιμάνι. Αλλά έχω μια έκπληξη! "
Ενώ στη θάλασσα, Callander είδε την  το Περλ Χάρμπορ και προσγειώθηκε στο Utah Beach για τον D-Day.
Αλλά ενώ ετοιμαζόταν να επιστρέψει στη Γαλλία για την 70η επέτειο του D-Day, αυτός ο αμερικανικός ήρωας έπεσε σε ένα πρόβλημα. Γεννημένος στον Καναδά απο μια αμερικανή μητέρα και πατέρα Σκωτσέζο, οι Callander είχαν τα απαραίτητα έγγραφα για να αποδείξουν την ιθαγένειά του, για αμερικανικό διαβατήριο.
"Υπήρχε ένας νόμος που έλεγε ... θα μπορούσε να λάβει μόνο την ιθαγένεια μέσω του πατέρα του», εξήγησε Elaine Oakes, εγγονή Callander του. "Αλλά τότε που άλλαξε το 1994 - με αναδρομική ισχύ."
Ακρόαση δεινά Callander, αξιωματούχοι με τις ΗΠΑ Ιθαγένειας και Μετανάστευσης Υπηρεσίες ταχεία γραφειοκρατία κηρύσσει τον έναν Αμερικανό από τη γέννησή του.
"Είναι ένας πραγματικός ήρωας", δήλωσε ο Joseph Kernan, αναπληρωτής περιοχή διευθυντής του γραφείου USCIS στην Ατλάντα. "Είμαστε πραγματικά ταπείνωσε και το προνόμιο να τον έχουν υπηρετήσει σήμερα."
Τη Δευτέρα, Callander πήρε το Πολιτογράφησης όρκο πίστεως προς τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, μαζί με δύο νεαρούς μετανάστες που σήμερα υπηρετούν στο στρατό των ΗΠΑ.
Ένα από τα μέλη της υπηρεσίας είπε ο βετεράνος, «Ήταν τιμή μου που στέκεται δίπλα σας, κύριε."
"Είναι τιμή μου να στέκεται δίπλα στους δυο σας," Callander απάντησε. «Χρειαζόμαστε νέους ανθρώπους σαν και εσάς να κρατήσουμε αυτή την πατρίδα ελεύθερη."
Callander φίλησε νέο πιστοποιητικό του πολίτη και, αργότερα την ίδια ημέρα, αγκάλιασε τη γυναίκα που τον παρουσίασε με το διαβατήριό του. Εκείνο το βράδυ, ήταν σε μια πτήση προς τη Γαλλία με την εγγονή του.
Το ταξίδι τους χρηματοδοτήθηκε από περισσότερα από 10.000 δολάρια σε δωρεές από περισσότερα από 250 άτομα, τα περισσότερα από αυτά αγνώστους.
"Είναι απλά φοβερό ότι ότι πολλοί άνθρωποι που δεν με γνωρίζουν από τον Αδάμ έριξε μέσα και βοήθησε ένα ή τον άλλο τρόπο», δήλωσε Callander.
Η D-Day βετεράνος αστειεύτηκε ότι όταν έφτασε στη Γαλλία, έχει προγραμματιστεί να «αγκαλιάζουν κάθε κορίτσι μπορώ να δω." Αλλά αυτό που είπε ότι προσβλέπει σε πιο επισκεπτόταν και προσεύχεται πάνω από τους τάφους των φίλων και των συναδέλφων στρατιώτες που έκαναν την απόλυτη θυσία.
"Θα γίνει πραγματικά κοντά τους φίλους στην υπηρεσία, επειδή θα πρέπει να κοιτάξουμε μετά από κάθε άλλο», δήλωσε Callander. "Και όταν θα τα χάσετε, είναι σαν να χάσει ένα από την οικογένεια."

Δεν υπάρχουν σχόλια: