Παρασκευή 6 Ιουνίου 2014

Δελαπόρτας αποκαλύπτει τον κρυφό γάμο της Αλίκης Βουγιουκλάκη

Ο Μάκης Δελαπόρτας αποκαλύπτει το μυστικό στον κρυφό γάμο της Αλίκης Βουγιουκλάκη Μόλις πέντε άτομα ήταν παρόντα στον περίφημο γάμο που είχε γίνει στο παρεκκλήσι της Μητρόπολης Αθηνών 
Ο Μάκης Δελαπόρτας αποκαλύπτει το μυστικό στον κρυφό γάμο της Αλίκης Βουγιουκλάκη.Μόλις πέντε άτομα ήταν παρόντα...
στον περίφημο γάμο που είχε γίνει στο παρεκκλήσι της Μητρόπολης Αθηνών.Για τον κρυφό γάμο της Αλίκης Βουγιουκλάκη γράφει στο βιβλίο του ο ηθοποιός και συγγραφέας κινηματογραφικών βιβλίων και βιογραφιών σταρ του Ελληνικού σινεμά, Μάκης Δελαπόρτας αποκαλύπτοντας μικρές λεπτομέρειες που λίγοι γνώριζαν ενώ γράφει και για το μεγάλο μυστικό της αξέχαστης Εθνικής μας σταρ που έφυγε από την ζωή πριν από περίπου 18 χρόνια, τον Ιούλιο του 1996!Ο Μάκης Δελαπόρτας αποκαλύπτει το μυστικό στον κρυφό γάμο της Αλίκης Βουγιουκλάκη Μόλις πέντε άτομα ήταν παρόντα στον περίφημο γάμο που είχε γίνει στο παρεκκλήσι της Μητρόπολης Αθηνών 
«Ήθελαν να γίνει ο γάμος τους σε πολύ κλειστό κύκλο, μεταξύ πέντε πολύ στενών και αυστηρά επιλεγμένων φίλων. Ούτε καν συγγενών. Φοβόταν τόσο πολύ μη τυχόν και διαρρεύσει το μυστικό της, που δεν το είχε πει καν στην ίδια της τη μητέρα, την Έμμυ» γράφει σε απόσπασμα του βιβλίου, ο Μάκης Δελαπόρτας, το οποίο φιλοξενεί καθημερινή εφημερίδα.
Επίσης όπως αναφέρει το σάιτ gossip-tv.gr ο Μάκης Δελαπόρτας τονίζει ότι «στον κρυφό της γάμο που έγινε στο παρεκκλήσι της Μητρόπολης παραβρέθηκαν μόνο οι κουμπάροι που ήταν ο Μάικ Ροζάκης με την τότε γυναίκα του Κρίστυ Στασινοπούλου, η Μουμού Ηλιοπούλου, ο Τόλης Σταματίκος και φυσικά, η αμπιγιέζ της Νότα Κονοπίση, ο πιο δικός της άνθρωπος. Εγώ τότε, αν και ζούσα πολύ κοντά της, ήμουν πολύ μικρός για να μου το εκμυστηρευτεί».
Ο γάμος ήταν με τον Κύπριο επιχειρηματία Γιώργο Ηλιάδη. Το θέμα με τον Μάκη Δελαπόρτα και το βιβλίο του για την Αλίκη είναι σήμερα πρωτοσέλιδο στην εφημερίδα Espresso.
http://www.thebest.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: