Παρασκευή 6 Ιουνίου 2014

ΠΙΕΡΙΚΟΣ: Απογοητευμένος ο Κώστας Παπαδόπουλος


http://www.gazzetta.gr/sites/default/files/styles/article_full_610x343/public/article/2013-12/845271_0.jpg?itok=Lh4kwOzd 

Στο προχθεσινό ΔΣ της Φούτμπολ Λιγκ βρέθηκε ο Κώστας Παπαδόπουλος. Όπως όλες οι ομάδες της Φούτμπολ Λιγκ, έτσι και ο Πιερικός ανέμενε..
τα χρήματα, που έχει λαμβάνει η ομάδα από τον ΟΠΑΠ. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Κώστας Παπαδόπουλος, βρέθηκε στα γραφεία της διοργανώτριας, ωστόσο αποχώρησε απογοητευμένος, καθώς γνωρίζει πως μέχρι να ξεκαθαρίσει η υπόθεση του «ύποπτου» σύμφωνα με την UEFA αγώνα, Ηρακλής Ψαχνών-Νίκη Βόλου, λεφτά δεν πρόκειται να εκταμιευτούν.
Περίπου κάπου στα μέσα του Ιουνίου. Την ίδια στιγμή, οι «μελανόλευκοι» προχωρούν τις συζητήσεις για την ενίσχυση της ομάδας.
Μέχρι στιγμής, για τον Πιερικό έχει «κλείσει» ο Καρατάσιος, είναι στο στόχαστρο ο Σκλιοπίδης, ενώ «χάθηκε» ο Γεωργίου, που τελικά ανανέωσε με τον Τύρναβο. Πλέον, οι «μελανόλευκοι» ρίχνουν το βάρος στην απόκτηση δυο μέσων από την αγορά του εξωτερικού, ενός Κύπριου διεθνούς επιτελικού μέσου και ενός αμυντικού μέσου από τη Γκάμπια.
Με τους δυο παίκτες, υπάρχουν προχωρημένες επαφές και εκτιμάται ότι δεν θα αργήσουν οι ανακοινώσεις.
Επίσης, προεργασία έχει γίνει και για την έλευση ενός Ισπανού επιθετικού, με θητεία στη Β΄ Εθνική της πατρίδας του, την ώρα που στην ομάδα του Γιώργου Καμπερίδη περιμένουν προτάσεις από ομάδες της Σούπερ Λίγκα για τους νεαρούς Πατσιογιώργο και Ίτσιο, έτσι ώστε να καθορίσουν ανάλογα τις μεταγραφικές τους ανάγκες.
http://www.metrosport.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: