Πέμπτη 22 Μαΐου 2014

Λιόλιος: «Συνεχίζουμε να παλεύουμε»


Ο τεχνικός του Αιγινιακού συνεχάρη τους ποδοσφαιριστές του για την ισοπαλία κόντρα στον Ηρακλή κι έδωσε σύνθημα για... μάχη μέχρι το φινάλε της διαδικασίας των play off.
«Θέλω να συγχαρώ όλους τους παίκτες μου για την πολύ μεγάλη....
ψυχική προσπάθεια που έκαναν. Εμείς θα συνεχίσουμε να παλεύουμε για να δούμε την ομάδα εκεί που θέλουμε.
Κλείνοντας εύχομαι στην ιστορική ομάδα του Ηρακλή γρήγορα να βρεθεί εκεί που αξίζει», είπε ο Γιώργος Λιόλιος, ο οποίος ντεμπουτάρισε  την Τρίτη στον πάγκο του Αιγινιακού.
Νιώπας: Ο Αιγινιακός θα συνεχίσει!
Θέση στα σενάρια που αναπτύχθηκαν τις τελευταίες ώρες περί εμπλοκής του στα μετοχικά της ΠΑΕ Πιερικός, πήρε ο Γιάννης Νιώπας, αφήνοντας ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα.
Ο Γιάννης Νιώπας, που φέρεται να συναντήθηκε με τον Κώστα Παπαδόπουλο τις προηγούμενες ημέρες, ανέλυσε τις σκέψεις του...
«Θέλω να δώσω πιο πολλά στο κομμάτι των ακαδημιών. Ο απώτερος σκοπός μου είναι αυτός. Αν ο Αιγινιακός αλλάξει έδρα, αυτό θα εξαρτηθεί από τις επόμενες μέρες. Θα αποφασίσω από κοινού με τον Γιώργο Καρανικόλα και δυο-τρεις ακόμη φίλους μου. Θέλουμε να δούμε τι θα κάνουμε. Να σκεφτούμε... μια καλή ομάδα η μια καλή ακαδημία;
Δεν με κούρασε ο Αιγινιακός, αλλά με κούρασαν κάποια πράγματα και σκέφτομαι να αλλάξω τακτική. Ίσως αυτό το μπάσιμο με τον Πιερικό, να είναι ένα από αυτά. Θα δούμε πως θα καταλήξει όμως. Ίσως ωστόσο μας βοηθήσει περισσότερο.
Είναι λίγο πρώιμα όμως όλα αυτά. Πάντως, είναι κρίμα μια ομάδα, όπως ο Αιγινιακός, να της λείπει κάτι, δηλαδή η φανέλα, για να κάνει το κάτι παραπάνω.
Από την άλλη, πρέπει να εκμεταλλευτούμε ότι η Πιερία έχει τόσα πολλά ταλέντα. Όπως για παράδειγμα, ο Κυριάκος Παπαδόπουλος, που ήταν στο γήπεδο. Μπορούμε να γεμίσουμε όλες τις ομάδες της Πιερίας. Τώρα, το πόσο γρήγορα θα το εφαρμόσουμε αυτό, δεν ξέρω. Δεν το βλέπουν όλοι με καλό μάτι.
Ο Αιγινιακός δεν θα σταματήσει να υφίσταται. Θα δούμε πως θα δώσουμε τις προτεραιότητες. Έχουμε καιρό μπροστά μας. Θέλουμε, εξάλλου, να συζητηθούν κι άλλα πράγματα».
Η θέση του Παπαδόπουλου
Από την πλευρά του, ο μεγαλομέτοχος του Πιερικού, Κώστας Παπαδόπουλος είπε για το θέμα:
«Συζητήσαμε σε καλό κλίμα, αλλά όλα βρίσκονται σε πολύ πρώιμο στάδιο. Επίσης, μου ζήτησε να πάρει μετοχές του Πιερικού. Το μετοχικό κεφάλαιο του Πιερικού είναι 510.000 ευρώ και κάνουμε αύξηση 300.000 ευρώ.
Ακόμη και σε όλη την αύξηση να συμμετάσχει, δεν φτάνει σε αυτό το ποσοστό. Δεν υπάρχει ενδεχόμενο απόκτησης του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών, ούτε μία στο εκατομμύριο». (ΠΗΓΗ: metrosport)
*** Σύμφωνα με τον κύκλο του Γιάννη Νιώπα πάντως, ξεκαθαρίζεται πως η πρωταρχική του σκέψη, τουλάχιστον τη δεδομένη χρονική περίοδο, είναι να συνεχίσει να ενισχύει τον Αιγινιακό, προκειμένου να τον καταστήσει ικανό να κερδίσει την άνοδο στη Super League...

Δεν υπάρχουν σχόλια: