Πέμπτη 22 Μαΐου 2014

ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ - Τραυματισμοί αστυνομικών και συλλήψεις

Τραυματισμοί αστυνομικών και συλλήψεις
Mε δελτίο Τύπου η αστυνομία ενημερώνει για συλλήψεις και τραυματισμών μελών της, λόγω επεισοδίων που σημειώθηκαν χθες βράδυ μετά το τέλος του τελικού κυπέλλου και κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών των οπαδών της ομάδας του ΑΠΟΕΛ.
Αναλυτικά:

ΒΙΑ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ – ΚΑΚΟΒΟΥΛΗ ΖΗΜΙΑ ΣΕ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟ ΟΧΗΜΑ – ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΙ ΜΕΛΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ – ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ
***Συλλήψεις και τραυματισμοί μελών της Αστυνομίας, είναι ο απολογισμός επεισοδίων που σημειώθηκαν χθες βράδυ μετά το τέλος του τελικού κυπέλλου και κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών των οπαδών της ομάδας του ΑΠΟΕΛ.
Συγκεκριμένα, μετά το τέλος του αγώνα και κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών για την κατάκτηση του κυπέλλου, μερίδα οπαδών του ΑΠΟΕΛ, προέβησαν σε διάφορα έκτροπα στους δρόμους έξω από το Σωματείο του ΑΠΟΕΛ, καθώς επίσης και στον πετροβολισμό μελών της Αστυνομίας.
Για αποκατάσταση της τάξης, επενέβησαν μέλη της Αστυνομίας, τα οποία έκαναν χρήση δακρυγόνων για καταστολή των επεισοδίων.
Από τα επεισόδια τραυματίστηκαν δύο μέλη της Αστυνομίας, τα οποία μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και τους παραχωρήθηκε άδεια ασθενείας. Επίσης, ένα υπηρεσιακό όχημα υπέστη ζημιές από τους πετροβολισμούς.
Σε σχέση με τα πιο πάνω επεισόδια, η Αστυνομία προέβη σε έξι συνολικά συλλήψεις.
Οι εξετάσεις συνεχίζονται.
Συλλήψεις για κατοχή κροτίδων πριν τον αγώνα
***Επίσης, πριν από την έναρξη του αγώνα, μέλη της Μηχανοκίνητης Μονάδας Άμεσης Δράσης (ΜΜΑΔ), διενήργησαν διάφορους ελέγχους σε μηχανοκίνητα οχήματα, στα οποία επέβαιναν οπαδοί.
Σε ανακοπή και έρευνα ημιφορτηγού οχήματος, το οποίο είχε καλυμμένες τις πινακίδες εγγραφής και το οποίο οδηγούσε 19χρονος με συνεπιβάτη 17χρονο, εντοπίστηκαν στην κατοχή των πιο πάνω προσώπων, συνολικά 35 κροτίδες και συνελήφθησαν για αυτόφωρο αδίκημα.
Επίσης, σε δεύτερη ανακοπή οχήματος για έλεγχο από μέλη της ΜΜΑΔ, στην κατοχή 30χρονου οδηγού, εντοπίστηκε ένα σπρέι εκκένωσης επιβλαβών αερίων και συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα.
Εξάλλου, κατά τη διάρκεια των ελέγχων των οπαδών για να εισέλθουν στο γήπεδο, στην κατοχή 19χρονου εντοπίστηκαν δύο κροτίδες και συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα.
Οι εξετάσεις συνεχίζονται.
Πηγή: SentraGoal.com.cy

Δεν υπάρχουν σχόλια: