Πέμπτη 22 Μαΐου 2014

Ενοικίαση ... ανδρών με 200 δολάρια την ώρα!

Ενοικίαση ... ανδρών με 200 δολάρια την ώρα!
Μία νέα υπηρεσία με την ονομασία Rent-A-Gent δίνει την δυνατότητα στις γυναίκες να διαλέξουν έναν άνδρα συνοδό από μία λίστα με “έξυπνους και γοητευτικούς” άνδρες.
Έτσι με 200 ευρώ την ώρα, άντρες έχουν την ...

δυνατότητα να γίνουν συνοδοί για όποια γυναίκα το επιθυμεί, με έναν μόνο όρο. Η σχέση δεν μπορεί να προχωρήσει παραπάνω.
Αν και το θέμα έχει βγει στην δημοσιότητα αρκετό καιρό, τώρα το ABC 7 του Σικάγο βρήκε μία γυναίκα που μίλησε για την εμπειρία της.
Ενοικίαση ... ανδρών με 200 δολάρια την ώρα! 

Η Marina αναφέρει πως μπορεί να χρησιμοποιήσει το Rent-A-Gent ευκολότερα από τα συνηθισμένα σάιτ γνωριμιών γιατί τα πράγματα είναι πιο ξεκάθαρα. “Απλά πληρώνεις και παίρνεις αυτό που θέλεις αντί να επενδύεις σε κάποιο… συναίσθημα”, αναφέρει.
“Ήταν δύο ώρες πλάκας”, σημειώνει η Marina που αναφέρει πως “δεν υπήρξε καμία δέσμευση από κανέναν”.
Σύμφωνα με τους ειδικούς η νέα πρακτική θα μπορούσε να πληγώσει τις γυναίκες και “την ευκαιρία που έχουν να βρουν την πραγματική αγάπη”.
“Αν μπορείς απλά να νοικιάσεις κάποιον που σε ελκύει, θα αποκλείσεις αυτούς που θέλουν να σε κάνουν ευτυχισμένο χωρίς ταμπελάκι τιμής”, αναφέρουν.
Η CEO του Rent-A-Gent, η Sara Shikhman, σε συνέντευξή της αναφέρει πως κάποτε χρειάστηκε να πάρει συνέντευξη από 100 άνδρες για να βρει τον κατάλληλο.
Στην ερώτηση αν θέλει μέσω της εταιρείας που ηγείται να κάνει αντικείμενα του άνδρες, απάντησε πως είναι ένας “μοντέρνος κόσμος” όπου υπάρχουν πολλές διαφορετικές απόψεις.
Πηγή: protothema.gr - aftodioikisi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: