Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2013

Με αυξημένο ενδιαφέρον ξεκινά η ημέρα παρουσιάσεων του Startupbootcamp HighTechXL

Με αυξημένο ενδιαφέρον ξεκινά η ημέρα παρουσιάσεων του Startupbootcamp HighTechXL
Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2013 

Σήμερα στις 10:00 ξεκινά στο Ελληνικό Κέντρο Καινοτομίας της Microsoft στην Αθήνα η ημέρα παρουσιάσεων για ελληνικές εταιρείες υψηλής τεχνολογίας που διοργανώνει το...
Startupbootcamp, το μεγαλύτερο πρόγραμμα επιχειρηματικής επιτάχυνσης/ωρίμανσης startup εταιρειών στην Ευρώπη, η οποία θα πραγματοποιηθεί με την υποστήριξη του Hellenic Startup Association και την επικοινωνιακή υποστήριξη του EMEAgr.
G. Frericks: "Στο Αϊντχόφεν 'κτίζουμε' τον καλύτερο high-tech accelerator στον κόσμο"
Η pitch day εντάσσεται στο πλαίσιο προώθησης ενός νέου προγράμματος acceleration που δημιούργησε το Startupbootcamp σε συνεργασία με το ολλανδικό επενδυτικό ταμείο Dutch Expansion Capital και την εταιρεία EY και που απευθύνεται αποκλειστικά σε εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.
Το Startupbootcamp HighTechXL θα φιλοξενηθεί στο παλιό κέντρο έρευνας και ανάπτυξης της εταιρείας Philips στο Eindhoven της Ολλανδίας, μία πόλη που έχει χαρακτηρισθεί ως η πιο εφευρετική πόλη του κόσμου, καθώς κατατίθενται αιτήσεις για κατοχύρωση πατεντών κάθε 20 λεπτά.
Τι "κοιτάει" το Startupbootcamp HighTechXL σε μία startup
Στην ημέρα παρουσιάσεων έχουν ήδη προσκληθεί και θα συμμετάσχουν πάνω από 10 εταιρείες, οι οποίες επιλέχθηκαν από τους διοργανωτές μέσα από δεκάδες αιτήσεις.


Δεν υπάρχουν σχόλια: