Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2013

ΚΥΡΙΕ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ ΑΝΗΚΕΤΕ ΣΤΟΥΣ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΥΣ ΤΗΣ ΠΑΛΙΟΚΟΜΜΑΤΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ..... ΧΩΡΙΣ ΙΧΝΟΣ ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗΣ (του Δημήτρη Καλαϊτζή)

Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2013
Με αφορμή το θέμα που δημιουργήθηκε με την ερώτηση του Νίκου Λάππα για ένα ευαίσθητο θέμα που προέκυψε απο πεπραγμένα των διοικούντων στον πρώην Δήμο Δίου, αναγκάζομαι να τοποθετηθώ για το συγκεκριμένο θέμα.Οχι ότι με....
αφορά προσωπικά, με αφορά όπως όλους τους φίλους της παράταξης εκείνης και του φίλου Πρώην Αντιδημάρχου.
Γίνεται όμως και προσωπικό όταν τα εμπλεκόμενα πρόσωπα όπως ο κύριος Παπαχρήστου, στην δημόσια αυτή αντιπαράθεση, "πετούν τη μπάλα στο μπαλκόνι" αποσείοντας απο πάνω τους την όποια ευθύνη, άν έχουν.
Ανασκαλεύτηκαν μνήμες συμπεριφορών αυτού του τύπου, απο ανθρώπους που κατέχουν δημόσιες θέσεις και ασχολούνται με ¨κατινιές".
Δέν μποερεί ο πρώην Δήμαρχος κ Παπαχρήστου να μιλά σήμερα για "γνωστές παρέες που δημιούργησαν το θέμα".
Επειδή πολλές φορές έχει κατατάξει  "σε αυτές τις γνωστές παρέες και το πρόσωπό μου" απαιτώ να είναι συγκεκριμένος και να ξεκαθαρίζει τι εννοεί.Να μιλάει με ονόματα και όχι με υπονοούμενα.Οι "γνωστές παρέες" δέν δημιούργησαν το θέμα και ιδιαίτερα ο γράφων έπαψα να ασχολούμαι με παλιοκομματικούς παράγοντες του παρελθόντος.Αλλά είναι αυτό που λέμε, θέλω να αγιάσω αλλά δέν με αφήνουν.Εγώ όμως δέν μιλώ με υπονοούμενα και ανώνυμα.Μιλώ επωνύμως.
Το ίδιο να κάνετε και εσείς κύριε Παπαχρήστου.Να πείτε ονόματα.Τί έκαναν.Αν σας δυσφήμησαν και τί είπαν.Οσον με αφορά, καλά είχα ησυχάσει απο τις "λάσπες του ανεμιστήρα Σας", τώρα γιατί προκαλείτε το κοινό αίσθημα με τα υπονοούμενά Σας, σε μία δημόσια αντιπαράθεση που αφορά Εσας με τον Κ Λάππα ,που είναι και ξεκάθαρη και αφορά τη θητεία Σας και όχι την "γνωστή παρέα".
Να σταματήσετε να ασχολείστε με εμάς, με υπονοούμενα, μπηχτές και λάσπη στον ανεμιστήρα.
Πείτε μας έχουμε και ποιοί σχέση με το θέμα; Ονόματα παρακαλώ.
Αν βέβαια ξεκινήσω την τοποθέτησή μου για το ανακύπτον θέμα, έχω άποψη και γνώση, αλλά επιφυλάσσομαι γι αυτό.
Εκείνο όμως που απαιτώ απο τον πρώην Δήμαρχο, είναι να είναι συκγκεκριμένος και να μήα σχολείται με καφενειακή πολιτική,δηλαδή ονόματα στα καφενεία και αδιευκρίνιστη λάσπη δημοσίως.
Σταματήστε, μήν ξκουράζεστε, αποδείξατε ότι ανήκετε στους αμετανόητους της πλαιοκομματικής σχολής, χωρίς ίχνος αυτοκριτικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: