Τετάρτη 17 Ιουλίου 2013

Νέα "μάχη" για το μικρό Ραφαήλ Στήριξη από όλους μας για να ανθίσει ξανά το χαμόγελο του μικρού Ραφαήλ

Katerini News | Κατερίνη | Πιερία
Τετάρτη 17 Ιουλίου 2013
Νέα μάχη ετοιμάζεται να δώσει ο μικρός Ραφαήλ μόλις 6,5 ετών,  αυτή τη φορά με τη βοήθεια όλων μας στο εξωτερικό.
Όπως μας εξηγεί ο πατέρας του μικρού Ραφαήλ, Γιάννης Μπαλούκας εκπαιδευτικός, η  πρώτη μάχη έγινε πριν από τρία χρόνια και ήταν νικηφόρα. Πέρασαν...
δύο χρόνια από την επιτυχημένη μεταμόσχευση μυελού στο Ραφαήλ, όμως δυστυχώς ο καρκίνος εμφανίστηκε ξανά και τώρα η επόμενη μάχη θα δοθεί στο Houston (Χιούστον) των ΗΠΑ στο αντικαρκινικό κέντρο MD Anderson.
 Όπως επισημαίνει ο κ. Μπαλούκας, το  κόστος σε αυτές τις περιπτώσεις είναι υψηλό γι αυτό και η παραμικρή βοήθεια από τον καθένα θα είναι σημαντική για να ανθίσει ξανά το χαμόγελο του μικρού.
Ήδη οι γονείς του μικρού Ραφαήλ έχουν στείλει όλα τα απαραίτητα έγγραφα στην πανεπιστημιακή κλινική και αναμένουν το επόμενο δεκαήμερο την απάντηση, όπου θα πρέπει να καταβάλουν και την απαραίτητη προκαταβολή όπως είθισται,  η οποία ανέρχεται σε αρκετές χιλιάδες δολάρια.
Στο μεταξύ  η ανταπόκριση των συμπολιτών μας και όχι μόνο, είναι ιδιαίτερα θετική. Μάλιστα όπως μας είπε ο κ. Μπαλούκας έχουν προσφερθεί να βοηθήσουν ομογενείς για τα πρώτα έξοδα που θα χρειαστούν στην Αμερική για τον μικρό Ραφαήλ ενώ και σε τοπικό επίπεδο γίνονται ενέργειες για περεταίρω βοήθεια.

Για όσους επιθυμούν να βοηθήσουν έχουν δημιουργηθεί δυο λογαριασμοί :
ALPHA BANK : 816-002101-036858
ΑΓΡΟΤΙΚΗ –ΠΕΙΡΑΙΩΣ: 048 01 007 503 19

Τηλέφωνα επικοινωνίας:
Τηλ. πατέρα : 6944520183 κ. Γιάννης
Τηλ. μητέρας: 6946559617 κ. Κωνσταντίνα
http://katerini-news.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: