Τετάρτη 17 Ιουλίου 2013

Υπογράφηκε η σύμβαση παραχώρησης και διαχείρισης του Κάμπινγκ στη Σκοτίνας

Τετάρτη 17 Ιουλίου 2013  

Ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες για τη παραχώρηση της έκτασης στη Σκάλα Σκοτίνας Πιερίας μεταξύ της εταιρίας Skotina Resort Α.Ε και της Εταιρίας Ακινήτων Δημοσίου.
Ο Πρόεδρος και διευθύνων Σύμβουλος της... εταιρίας επενδυτών Γιώργος Σπυριδόπουλος και οι δυο συνέταιροι του Χρήστος Χιονίδης και Γιώργος Δεληγιαννίδης ανέλαβαν την διαχείριση για 60 χρόνια της παραθαλάσσιας έκτασης των 427 στρεμμάτων.

 

Ο Γ. ΣΠΥΡΙΔΟΠΟΥΛΟΣ

Ο κ. Σπυριδόπουλος δεν έκρυψε την ικανοποίηση του για την παραλαβή και παράδοση του ακινήτου, καθώς εκπληρώνεται ένα όνειρο για το οποίο πάλεψαν τα τελευταία τρία χρόνια.

Επόμενη κίνηση όπως δήλωσε ο κ. Σπυριδόπουλος να ολοκληρωθούν οι επαφές με τα αρχιτεκτονικά γραφεία όπου θα γίνουν τα σχέδια του χώρου, για τα οποία θα ενημερωθεί και η ΕΤΑΔ.

Όπως είπε χαρακτηριστικά ο κ. Σπυριδόπουλος δεν θα κατασκευάσουν γυαλί και τσιμέντο. Σημείο αναφοράς θα είναι ο Όλυμπος και η θάλασσα και για αυτό το λόγο όλος ο σχεδιασμός θα είναι σε απόλυτη αρμονία με το περιβάλλον και το βουνό των θεών.

Του χρόνου θα λειτουργήσει το κάμπινγκ, το beach bar, τα εστιατόρια και super market, ενώ όλες οι εργασίες προβλέπεται να ολοκληρωθούν σε πέντε συν δυο χρόνια. Ωστόσο όπως είπε ο κ. Σπυριδόπουλος οι εργασίες θα τελειώσουν νωρίτερα πριν κλείσουν τα πέντε χρόνια.

Μεταξύ άλλων προβλέπεται να κατασκευαστούν ξενοδοχείο, συνεδριακό κέντρο αθλητικές εγκαταστάσεις ενώ προβλέπεται στο τελικό στάδιο να κατασκευαστεί μαρίνα.

Θα μπορούσαμε να κάνουμε μια επένδυση στην Αμερική αλλά αγαπάμε τον τόπο μας και θέλουμε να βοηθήσουμε όπως μπορούμε, τόνισε ο κ. Σπυριδόπουλος
 









  Pierianet


Δεν υπάρχουν σχόλια: