Παρασκευή 7 Ιουνίου 2013

Ο Κατερινιώτης Γιώργος Ζησόπουλος στον Αστέρα Τρίπολης

Παρασκευή 07 Ιουνίου 2013 
Τον έμπειρο αμυντικό μέσο, Γιώργο Ζησόπουλο, απέκτησε για την επόμενη τριετία η ομάδα της Αρκαδίας, όπως ανακοινώθηκε την Πέμπτη (06/06). «Τα πάντα για να πετύχω», είπε μετά τις υπογραφές ο 29χρονος χαφ.
Ενώ ως τώρα στη μεταγραφική επικαιρότητα το... όνομα του Αστέρα αναφερόταν για αναχωρήσεις ή πωλήσεις από το ρόστερ της ομάδας, οι Αρκάδες προχώρησαν στην πρώτη τους προσθήκη κι άλλαξαν κάπως την κατάσταση. Η πρώτη φετινή μεταγραφή της ομάδας της Τρίπολης για την νέα σεζόν είναι ο Γιώργος Ζησόπουλος, ο οποίος βρέθηκε την Πέμπτη (06/06) στην πρωτεύουσα της Αρκαδίας κι υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με τον Αστέρα.
«Ο Γιώργος Ζησόπουλος είναι το πρώτο μεταγραφικό απόκτημα του Αστέρα για τη φετινή καλοκαιρινή περίοδο, αφού υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για τα επόμενα τρία χρόνια», αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση του Αστέρα ενώ ακολουθεί κι ένα σύντομο βιογραφικό του ποδοσφαιριστή.
Ο Ζησόπουλος, που θα ενισχύσει την μεσαία γραμμή του Αστέρα, γεννήθηκε στις 23 Μαΐου 1984 στην Κατερίνη και μέχρι σήμερα έχει αγωνιστεί στην κορυφαία εθνική κατηγορία σε 251 αγώνες με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, του Λεβαδειακού και του Πανθρακικού, σκοράροντας δέκα φορές. Στον Αστέρα ο Ζησόπουλος θα φοράει το Νο13.
Στις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής του Αστέρα ο Ζησόπουλος τόνισε: «Να ευχαριστήσω τη διοίκηση και τον προπονητή του Αστέρα, που με εμπιστεύτηκαν και μου δίνουν την ευκαιρία να αγωνιστώ σε μία από τις καλύτερες ομάδες στην Ελλάδα.
Θα ήθελα να συγχαρώ όλους τους ανθρώπους του Αστέρα για τα επιτεύγματα και την πορεία της ομάδας κατά την περσινή αγωνιστική περίοδο και να ευχηθώ ανάλογη, αν όχι καλύτερη, πορεία για την φετινή αγωνιστική περίοδο.
Από την πλευρά μου, δεν χρειάζονται λόγια και υποσχέσεις, αλλά να ξέρουν όλοι οι φίλοι της ομάδας πώς θα δώσω και εγώ με την σειρά μου ότι μπορώ στον αγωνιστικό χώρο για να πετύχει η ομάδα τους στόχους που θα θέσει για τη νέα αγωνιστική περίοδο».
http://pieriasport.blogspot.gr/2013/06/blog-post_9638.html#more

Δεν υπάρχουν σχόλια: