Τετάρτη 19 Ιουνίου 2013

Νέα εποχή στον τηλεοπτικό αέρα της Κεντρικής Μακεδονίας - ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ






Τετάρτη 19 Ιουνίου 2013
Η “ΔΙΟΝ” τηλεόραση παρουσίασε το νέο πρόγραμμά της
Το ραντεβού με τους ανθρώπους της διαφήμισης και του τύπου δόθηκε σε έναν όμορφο χώρο, στο...
ξενοδοχείο ΄ PORTO PALACE΄΄ στη Θεσσαλονίκη, ενώ εκλεκτοί προσκεκλημένοι ήταν συνεργάτης  του ομίλου “ZOUGLA GR”, δημοσιογράφος κ. Μάκης Τριανταφυλλόπουλος και η σύζυγος του επίσης δημοσιογράφος κα. Κίμ Κίλιαν.




Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, παρουσιάστηκαν τόσο οι εσωτερικές παραγωγές της ΄΄ΔΙΟΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, όσο και οι παραγωγές του ομίλου “ZOUGLA GR” του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου με τον οποίο η ΔΙΟΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, συνεργάζεται στο φιλόδοξο “πάντρεμα” 18 περιφερειακών τηλεοπτικών σταθμών από όλη την Ελλάδα.
  

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΔΙΟΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ κ. Πλάτων Τασχουνίδης, τόνισε  μεταξύ άλλων ΄΄ Οι στόχοι  μας είναι υψηλοί, αλλά παράλληλα και ρεαλιστικοί.

Οι προκλήσεις είναι συνεχείς και εμείς ως ΔΙΟΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ σηκώνουμε το γάντι και κινούμαστε δυναμικά και ουσιαστικά.




Στοχεύουμε να γίνουμε η πιο δυνατή φωνή ως περιφερειακό κανάλι στην Κεντρική Μακεδονία, και να είστε σίγουροι ότι θα το πετύχουμε. Σκοπός μας είναι η συνεχής ροή ειδήσεων και γεγονότων σε όλα τα σημεία της Κεντρική Μακεδονίας αναδεικνύοντας τα προβλήματα, αλλά και τις δυνατότητες και τα πλεονεκτήματα της περιφέρειας μας, που αποτελεί την κύρια πύλη των Βαλκανίων. Συμμάχους σε αυτήν την προσπάθεια έχουμε τις τοπικές κοινωνίες. Άλλωστε για αυτές υπάρχουμε και αυτές υπηρετούμε.



Ο ρόλος μας είναι ενημερωτικός, επιμορφωτικός και ψυχαγωγικός διότι στην σημερινή εποχή τα ΜΜΕ και όλοι μαζί Εκκλησία, Κεντρική Εξουσία, Τοπική Αυτοδιοίκηση, Επιστημονικοί και Κοινωνικοί Φορείς, πρέπει να αποτελούμε μια δύναμη συμμαχίας που στηρίζει θεσμούς, αξίες, την κοινωνία, την επιχειρηματικότητα, για να βελτιώσουμε το βιοτικό και κοινωνικό μας επίπεδο ως έθνος, ως λαός, απέναντι στο αβέβαιο μέλλον που αναδύεται όλο και πιο έντονα μπροστά μας . ΄΄




Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο κ. Μάκης Τριανταφυλλόπουλος, ο οποίος τόνισε μεταξύ άλλων ότι η συνεργασία των περιφερειακών σταθμών ήταν ένα όραμα που έγινε πραγματικότητα, ενώ ανέφερε πως η περιφέρεια έχει πολλά να δώσει στην τηλεόραση και η ΄΄ΔΙΟΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ΄΄ μπορεί να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο, ανέφερε μάλιστα ότι σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία  τα ποσοστά τηλεθέασης της ΔΙΟΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ είναι υψηλά.
    

Η παρουσίαση του προγράμματος άνοιξε με το δελτίο ειδήσεων του σταθμού και τη δημοσιογραφική ομάδα που καθημερινά καταγράφει τον παλμό της επικαιρότητας της Κεντρικής Μακεδονίας σε συνδυασμό με το πανελλαδικό δελτίο του “GR”, από τις 7.30 μέχρι και τις 22.00 (7.30 - 21.00 πανελλαδικό - 21.05 - 22.00 περιφερειακό)
   

Αμέσως μετά το λόγο πήρε η δημοσιογράφος κα. Κίμ Κίλιαν, παρουσιάστρια της εκπομπής “MAGAZINO LIVE ” κάθε απόγευμα στις 5.00, η οποία τόνισε ότι στόχος της εκπομπής είναι να δώσει μια χαρούμενη και διαφορετική νότα καλύπτοντας όλα τα θέματα που ενδιαφέρουν τους τηλεθεατές.




Στην συνέχεια έγινε  η  παρουσίαση όλων των εκπομπών του προγράμματος της ΄΄ΔΙΟΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ΄΄ αναλυτικά με βίντεο που προβλήθηκε.  Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την εκτενή παρουσίαση του ανανεωμένου, εύκολου στη χρήση  site της ΔΙΟΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ  έκανε  ο κος Πέτρος Τσιουπλής developer  δείχνοντας τις δυνατότητες που έχει ο σύγχρονος άνθρωπος από κάθε σημείο του πλανήτη , την στιγμή που επιθυμεί να παρακολουθήσει ζωντανά το πρόγραμμα της ΔΙΟΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ η να επιλέξει να δει την εκπομπή που επιθυμεί  την ώρα και στον χρόνο που θέλει ,  επίσης παρουσίασε την πρωτοποριακή  υπηρεσία ΄΄on camera΄΄ με την οποία δίνεται η δυνατότητα στους χρήστες να καταγράφουν γεγονότα και να τα μεταδίδουν την ίδια στιγμή στην ιστοσελίδα www.diontv.gr .
 

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν άνθρωποι της πολιτικής, της αυτοδιοίκησης, του τύπου, της διαφήμισης, του θεάτρου και του πολιτισμού, καθώς και οι συνεργάτες της ΄΄ΔΙΟΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ΄΄.




Στο τέλος οι παραβρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν το εντυπωσιακό και πλούσιο μπουφέ του ξενοδοχείου ΄΄PORTO PALACE΄΄, που φιλοξένησε την εκδήλωση.
    

Την εκδήλωση παρουσίασε ο Διευθυντής Ειδήσεων και Ενημέρωσης της ΄΄ΔΙΟΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ΄΄ κ. Χρήστος Χατζημίσης.
   

Το πρόγραμμα  της ΄΄ΔΙΟΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ΄΄  μπορείτε να το βρείτε στο www.diontv.gr ,



http://katerini-news.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: