Τρίτη 18 Ιουνίου 2013

Ολυμπιακός Βόλου: Επίθεση σε Παναιτωλικό και… Γερουλάνο και ο εμπλεκόμενος σε στημένα Σιδηρόπουλος να έχει οριστεί για διαιτητής του αγώνα..Δέιτε το βίντεο

https://encrypted-tbn3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRgol3Qx0TdCZ_XPoFdXIHGOo2Mck1zBhKB6ryiWu26-osEAcrhOw 
Τρίτη 18 Ιουνίου 2013
Ανακοίνωση με την οποία απευθύνει κάλεσμα προς τους οπαδούς του Ολυμπιακού Βόλου να δώσει δυναμικό «παρών» στον τελευταίο αγώνα των play offs με τον Παναιτωλικό εξέδωσε η διοίκηση των «ερυθρόλευκων».

Μάλιστα, η ΠΑΕ της Μαγνησίας καταφέρεται εναντίον της ομάδας του Αγρινίου για τα όσα έγιναν στον αγώνα του πρώτου…
γύρου του μίνι πρωταθλήματος με την κροτίδα στον Καρρά, αλλά και στον πρώην Υπουργό Πολιτισμού, Παύλο Γερουλάνο για τον υποβιβασμό το 2011.

Αναλυτικά, στην ανακοίνωση αναφέρεται:

«Η ώρα έφτασε!!!

Η ομάδα μας απέχει 90 λεπτά από την αποκατάστασή της, από τη φυσική της θέση, από εκεί όπου άδικα, παράνομα και καταχρηστικά ο Γερουλάνος και η συμμορία του την καθαίρεσαν. Η ομάδα μας απέχει 90 λεπτά από την Super league!!!

Το Δ.Σ. της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου 1937 καλεί όλους τους φιλάθλους να συμπαρασταθούν στην ύστατη αυτή προσπάθεια, η οποία διήρκησε δύο χρόνια και κορυφώθηκε φέτος. Τελευταίος αντίπαλος ο Παναιτωλικός, η ομάδα που με άνανδρες, ύπουλες και πολεμικές πρακτικές προσπάθησε στο προηγούμενο μεταξύ μας παιχνίδι να μας στερήσει τη δικαίωση.

Το Δ.Σ. της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου 1937, πιστεύοντας ακράδαντα ότι οι φίλαθλοι μας είναι ο 12ος παίκτης της ομάδας μας, και μένοντας πάντα πιστό στην οικονομική πολιτική που εφάρμοσε καθ´ όλη τη διάρκεια της θητείας του, ανακοινώνει ότι η γενική είσοδος στο παιχνίδι - τελικό της Τετάρτης, 19/6/2013, είναι 5 ευρώ».
Και μάλιστα μετά τα γεγονότα αυτά και τις ανακοινώσεις των Βολιωτών, έρχεται να αυξήσει τους φόβους και τον προβληματισμό, ο ορισμός του διαιτητή να δημιουργήσει προβληματισμού.Συγκεκριμένα ο Τάσος Σιδηρόπουλος ορίστηκε (για πρώτη φορά διαιτητής σούπερ λίγκ) διαιτητής του αγώνα μπαράζ των δύο ομάδων.Ο τάσος ΣΙδηρόπουλος που ΄΄οπως λέει το ρεπορτάζ του Κυριάκου Θωμαίδη εμπλέκεται απο τη δικαιοσύνη σε στημένα παιγνίδια...
Δείτε το βίντεο:


Δεν υπάρχουν σχόλια: